Handbal

CSM Bistriţa – HC Alba Sebeş 24-26 (12-11)

Echipa feminină de handbal a debutat duminică, acasă, din păcate, cu o înfrângere, în compania formaţiei HC Alba Sebeş. Având susţinerea câtorva sute de bistriţeni, fetele antrenate de Horaţiu Paşca şi Radu Moldovan au reuşit să conducă la pauză, la diferenţă de un gol, 12-11. Din păcate, în a doua repriză, valoarea celor de la Sebeş a avut un cuvânt de spus, pe final scorul devenind 24-26.

Pentru CSM Bistriţa au evoluat Roxana Caragea, Andreea Covaci, Raluca Buia, Irina Voiciug (3), Elisabeta Cadar (4), Denisa Dorhoi (2), Mădălina Mândru, Simina Vezentan (7), Bianca Zegrean (5), Carla Puta, Cristina Andriţă (3).

HC Alba Sebeş a avut-o în teren şi pe Alina Şorodoc, care a marcat trei goluri, handbalistă care s-a transferat săptămâna trecută, pe ultima sută de metri, de la Bistriţa.

De altfel, echipa Bistriţei suferă, şi asta din pricina faptului că Primăria Bistriţa nu a mai alocat banii promişi. În aceste condiţii, nu s-au mai putut materializa o serie de transferuri importante, jucătoarele preferând echipe cu salarii decente, dacă nu mari. Ba mai mult, CSM Bistriţa a pierdut-o şi pe experimentata Alina Şorodoc.

Şi dacă ar fi bani, pentru acest tur nu ar mai conta. În aceste condiţii, sunt slabe şanse ca staff-ul tehnic să mai poată realiza obiectivul propus, clasarea pe unul din primele trei locuri la finalul turului şi promovarea în Liga Naţională, la finele campionatului.

În etapa a doua, CSM Bistriţa va juca, în deplasare, cu SCM Piteşti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5