Echipa de handbal feminin a reluat pregătirile. CSM Bistriţa va juca primul meci în deplasare, cu liderul HC Alba Sebeş

Lotul echipei de handbal feminin s-a reunit, la începutul săptămânii, pentru a pregăti returul campionatului Diviziei A ce va debuta în mai puţin de trei săptămâni. Din lipsă de fonduri, fetele antrenate de Horaţiu Paşca şi Radu Moldovan se vor pregăti doar la Bistriţa.

Primul meci este programat în 25 ianuarie, în deplasare, cu liderul Seriei B, HC Alba Sebeş. La finalul turului, CSM Bistriţa ocupă locul 4, cu 18 puncte (şase victorii, trei înfrângeri), golaveraj 264-234.

Singura noutate din lot ar putea fi o jucătoare de la HC Zalău, pe care antrenorul Gheorghe Tadici ar fi dispus să o lase la Bistriţa.

În acest context, pentru returul campionatului, Horaţiu Paşca şi Radu Moldovan se vor baza pe Alexandra Covaci, Roxana Caragea, Elisabeta Cadar, Irina Boiciug, Denisa Dorhoi, Mădălina Mândru, Raluca Buia, Simina Vezentan, Cristina Andriţă, Raluca Cira, Carla Puta, Bianca Zegrean, Anca Ciorean, Monica Șutu, Cristina Cămărășan, Andra Sabău, Alina Bota.
***
Altfel, pentru sezonul viitor se anunţă un proiect mare. Cel puţin aşa a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, în cadru festiv, la ceremonia de acordare a titlurilor de Cetăţean de onoare al judeţului. Preşedintele Moldovan a spus, cu subiect şi predicat, că se vor găsi fonduri pentru susţinerea substanţială a handbalului feminin, astfel ca CSM Bistriţa să aibă condiţiile asigurate pentru promovarea pe prima scenă a handbalului feminin.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5