CSM Bistriţa pierde, 27-30, în deplasarea de la Corona Braşov

CSM Bistriţa a pierdut, scor 27-30, partida disputată în deplasare, în compania formaţiei ACS Corona Braşov, contând pentru etapa a 20-a aLigii Naţionale la handbal feminin. 

La pauză, scorul a fost de 17-15, cea mai bună marcatoare a Bistriţei fiind Laura Pristăviţa, cu 5 reuşite. Fetele noastre au condus prima parte a reprizei, fiind egalate în minutul 18, la 8, , iar apoi meciul a devenit o cursă de urmărire.

La reluare, după ce diferenţa a fost de trei goluri, Bistriţa a avut şansa să egaleze, nu a profitat de oportunitate, şi s-a ajuns la 4 goluri, maximum fiind atins la scorul de 26-19. Szilvia Szabo a reuşit să reducă din diferenţă, Bistriţa apropiindu-se la un singur gol, însă nu a fost suficient nici acum, iar tabela a înregistrat la final 30-27. 

 Pentru echipa noastră au evoluat Ana Maria Măzareanu şi Cristina Sântămărean (portari), Laura Pristăviţa (9 goluri), Szilvia Szabo (4),  Oana Chirilă (3), Daniela Raţiu (3), Magdalena Paraschiv (3), Andrada Maior Paşca (2), Irina Ivan (2), Marinela Gherman, Oana Cârstea (1), Daniela Crap, pe bancă fiinfd şi Denisa Dorhoi, Andreea Bărbos, Gabriela Preda, Simina Vezentan. 

CSM Bistriţa, cu cele 18 puncte acumulate, rămâne pe locul 9.  

Etapa viitoare, programată în 23 martie, Bistriţa va juca tot în deplasare cu CSM Unirea Slobozia.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5