CSM Bistriţa- CS Rapid USL Metrou Bucureşti 37-21 ( 20-10). Horaţiu Paşca: Anul viitor, cu puțină șansă, putem termina și mai sus în clasament

CSM Bistrița s-a impus pe teren propriu în fața CS Rapid USL Metrou București, în etapa a 25-a a Ligii Naţionale la handbal feminin.  La pauză, bistrițencele au intrat la vestiare cu un avantaj de 10 goluri, scor 20-10. În finalul partidei, tabela de marcaj a arătat scorul de 37-21.

Pentru CSM Bistrița au marcat Szilvia Szabo (9), Nicoleta Dincă (5), Oana Chirilă (5), Andreea Tetean (4), Magdalena Paraschiv (3), Daniela Rațiu (3), Laura Pristăvița (2), Almudena Rodriguez (2), Denisa Giurgiuca (1), Andreea Bărbos (1), Roxana Cîrjan (1) și Bianca Zegrean (1). Ana Maria Măzăreanu a salvat 12 din cele 27 de mingi aruncate pe poarta CSM Bistrița (44%), iar Viorica Țăgean 8 din 14 (57%).

„Mă bucur că am terminat acest sezon cu o victorie în fața propriilor suporteri. Cred că indiferent de ce se întâmplă la Braşov, pentru noi înseamnă evoluţie, pentru că anul trecut terminat campionatul pe locul 8 şi cu 27 puncte, iar acum cu 42 şi ne-am asigurat locul 6. Nu ştiu dacă e mult sau puţin, dar în schimb ştiu că înseamnă progres.

Am promis progres și asta înregistrăm an de an. Le cer bistrițenilor să aibă răbdare pentru că echipa se afla pe drumul cel bun și anul viitor cu puțină șansă putem termina și mai sus în clasament” , a declarat, la finalul meciului, Horațiu Pașca, antrenor principal CSM Bistrița.

Cu 13 victorii, 3 egaluri şi 9 înfrângeri, acumulând 42 puncte, Bistriţa se află pe locul 6, la 2 puncte de Zalău şi cu 6 puncte în faţa Braşovului. De altfel, în ultima etapă, CSM Bistriţa va juca în deplasare cu ASC Corona 2010 Braşov, ocupanta locului 7 în clasament.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]