Ultimul meci acasă al echipei de suflet a bistrițenilor, CSM Bistrița, a fost de nota 10 ! Horațiu Pașca: Am promis progres și asta înregistrăm an de an

CSM Bistrița s-a impus astăzi pe teren propriu în fața CS Rapid USL Metrou București. La pauză, bistrițencele au intrat la vestiare cu un avantaj de 10 goluri, scor 20-10. În finalul partidei, tabela de marcaj a arătat scorul de 37-21.
Au marcat pentru CSM Bistrița: Szilvia Szabo (9), Nicoleta Dincă (5), Oana Chirilă (5), Andreea Tetean (4), Magdalena Paraschiv (3), Daniela Rațiu ( 3), Laura Pristăvița (2), Almudena Rodriguez (2), Denisa Giurgiuca (1), Andreea Bărbos (1), Roxana Cîrjan (1) și Bianca Zegrean (1).
Ana Maria Măzăreanu a salvat 12 din cele 27 de mingi aruncate pe poarta CSM Bistrița ( 44 %) iar Viorica Țăgean 8 din 14 ( 57%).
"Ultimul meci acasă al echipei de suflet a bistrițenilor, CSMBistrița, a fost de nota 10! Dezinvolte, sigure pe ele și pline de energie au făcut spectacol în Sala Polivalentă din Bistrița! Au învins cu scorul de 37 la 21 echipa CS Rapid USL Metrou București iar nouă, celor care iubim handbalul ne-au făcut un mare cadou!
Va mulțumim, vă iubim și vreau să știți că sunteți una dintre cele mai frumoase părți ale comunității noastre! spune preşedintele CJ, Emil Radu Moldovan.
”Mă bucur că am terminat acest sezon cu o victorie în fața propriilor suporteri. Am promis progres și asta înregistrăm an de an. Le cer bistrițenilor să aibă răbdare pentru că echipa se afla pe drumul cel bun și anul viitor cu puțină șansă putem termina și mai sus în clasament” - Horațiu Pașca, antrenor principal CSM Bistrița

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]