CSM Bistriţa pierde 3 puncte la Vâlcea, scor 32-28!

CSM Bistriţa a pierdut, în deplasare, cu HCM Râmnicu Vâlcea, scor  32-28, după ce la pauză conducea 13-15, meciul contând pentru etapa a 18-a a Ligii Naţionale. Vâlcea a căutat victoria care o menţinea în cursa pentru participarea în Cupele Europene şi a găsit-o. 

Antrenorul principal Horaţiu Paşca a declarat, la finalul partidei, că Bistriţa a greşit mai mult în momentele cheie ale partidei, iar că din ultimele 10 minute au fost şi multe eliminări. "Se putea mai mult, dacă eram mai atenţi", a precizat Paşca. Acesta a mai spus că se bucură de jocul în creştere al echipei, mai ales în perspectiva etapei viitoare, când vom juca cu Măgura Cisnădie. Una pesta alte, obiectivul este rămânerea în Liga Naţională şi construirea unei echipe competitive pentru sezonul următor, care să se lupte chiar la locurile de Cupe Europene.

***

În prima repriză, Bistriţa a condus permanent, fiind egalată la 6 şi apoi la 13, însă desprinzându-se pe final la două goluri. Mai mult, gazdele au avut un gol validat greşit. Din păcate, deşi intrase bine în meci, Irina Ivan s-a accidentat în minutul 6 şi nu a mai putut continua partida.

La reluare, CSM Bistriţa a majorat  diferenţa la 3 goluri, fiind egalată la 20, dar apoi au fost conduse permanent.  Ultimele 10 minute ale partidei, aşa cum remarca şi Horaţiu Paşca, au fost extrem de dificile. 

Pentru CSM Bistrita au evoluat:

Ana Maria Mazareanu, Laura Pristavita (5 goluri), Szilvia Szabo, Simina Vezentan, Andrada Maior-Pasca (1), Irina Ivan (2), Marinela Gherman (2), Oana Cirstea (1), Cristina Sintamarean, Daniela Crap (4), Andreea Barbos (1), Oana Chirila (8), Magdalena Paraschiv (2), Daniela Ratiu (2), Gabriela Preda.

CSM Bistriţa rămâne cu 15 puncte acumulate. În tur, Bistriţa a câştigat cu scorul  31-28.

Etapa viitoare, duminică, 26 februarie, Bistriţa va juca acasă cu Măgură Cisnădie, echipă care urmăreşte acelaşi obiectiv ca şi formaţia noastră, evitarea barajului pentru rămânerea în Liga Naţională.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5