CSM Bistrița pierde ultimul meci al anului, la Galați, și termină pe 7 în Liga Națională

În ultima etapă desfăşurată în acest an, CSM Bistriţa a pierdut partida cu CSU Danubius Galaţi, scor 26-24, asta după ce a condus până în minutul 52. De altfel, în ultimele 8 minute,  bistriţencele au jucat în inferioritate, după eliminarea Irinei Ivan şi a Magdei Paraschiv.

Pentru CSM Bistriţa au marcat Oana Chirilă - 14 goluri, cel mai bun procentaj, 63%; Oana Cîrstea - 4 goluri; Daniela Crap si Laura Pristăviţa - 2 goluri; Magdalena Paraschiv şi Daniela Raţiu - 1 gol.

Cristina Sîntămărean a parat 42% din mingile trimise pe spaţiul porţii, în timp ce Ana Maria Măzăreanu a parat 33% din acestea.

Etapa a XII-a a Ligii Naţionale este programată în luna ianuarie. Cu 15 puncte acumulate (5 victorii şi 5 înfârgeri), CSM Bistriţa este pe locul 7 în Liga Naţională.

„Dorim să vă mulţumim pe această cale pentru că aţi fost alături de noi în această primă parte a campionatului, cu speranţa că şi în anul care urmează să fiţi cel puţin la fel de mulţi! Vă mulţumim şi vă iubim!”, transmite echipa, pe pagina de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5