Meciul cu campioana Europei, jucat cu casa închisă ! Atmosferă incendiară, în direct la tv: CSM Bistriţa - CSM Bucureşti: 25-35!

Biletele pentru meciul cu CSM București s-au epuizat în doar o oră de la punerea în vânzare, cu câteva zile înainte de meci!
"Este o onoare pentru noi să vă avem alături, dovada vie fiind faptul că meciul se joacă din nou cu casa închisă" a fost mesajul transmis de CSM Bistrita. Problema e că din aproximativ 1000 de locruri ( 980), conform ISU 10 % trebuie să rămână neocupate, iar după ce se trage linia cu abonamentele şi invitaţiile mai rămân aproximativ 200 de locuri la vânzare liberă. Mult prea puţin pentru dorinţa bistriţenilor de a fi alături de echipa lor de suflet. Mulţi bistriţeni au mers dezamăgiţi de la casa de bilete spunând că nu aşa se procedează cu suporterii. Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan a spus că pe viitor trebuie să ne gândim la o sală mai mare, aşa cum merită bistriţenii. Singura consolare pentru cei rămaşi pe dinafară este faptul că meciul a fost transmis în direct de DigiSport si Dolce Sport.
Atmosferă incendiară la meciul cu campioana Europei.
Rezultat final: CSM Bistrita 25 - CSM Bucuresti 35!
Echipa noastra pierde disputa cu echipa campioana a Europei dupa un meci interesant, in care am facut o prima repriza buna!
Pentru CSM Bistrita au marcat:
Laura Pristavita - 8 goluri;
Oana Chirila - 7 goluri;
Daniela Crap - 5 goluri;
Daniela Ratiu - 4 goluri;
Magdalena Paraschiv - 1 gol.
La capitolul portari, Cristina Sintamarean a avut un procentaj de 31%, in timp ce Ana Maria Mazareanu a parat 15% din mingile venite pe spatiul portii!
"Felicitări Echipei noastre de suflet, CSM Bistrița, pentru modul în care a ținut piept Campioanei Europei, CSM București (scor final 25-35). Chiar dacă nu am obținut o victorie, sunt mândru de fetele noastre și vreau să le felicit pentru că au luptat cu determinare cu cea mai bună echipă a Europei! De asemenea, vreau să felicit și să îi mulțumesc minunatului public bistrițean care a fost alături de echipă pe durata întregului meci! Mă bucur că pentru prima dată în istorie, am avut în Sala Polivalentă din Bistrița o campioană europeană la handbal! Acest lucru arată că Bistrița este pe harta sportului european. Vreau să felicit echipa CSM București pentru victoria împoriva echipei Rostov-Don și să le urez mult succes în Liga Campionilor" a declarat preşedintele CJ, Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5