Cu zacusca printre maşini
Printre cele mai consumate conserve din perioada Postului, zacusca, cu siguranţă, ar ocupa un loc fruntaş. Este acel „ceva bun” făcut de mamele noastre care poate fi consumat atât acasă, cât şi la birou, fără a necesita altceva decât o felie de pâine. O porţie de zacuscă de vinete sau de fasole este întotdeauna binevenită.
Ce se întâmplă însă când, din graba de a ajunge la birou, borcanul de zacuscă îţi cade în parcare, iar mirosul este „împărtăşit” cu toţi trecătorii. Mai grav este faptul că de la cioburile borcanului te poţi accidenta atât tu, ca pieton, dar poţi face pană şi la roata maşinii. Totul ţine de cei şapte ani de acasă, atunci când se întâmplă asemenea accidente, fiind indicat să nu lăsăm urme ale trecerii noastre, ci să curăţăm locurile, fie ele şi parcări.
Citiţi şi:
- În loc de zacuscă, au furat cafea!
- Zacusca cu păstrăv afumat de pe Sălăuța, pe harta excelenței gastronomice europene la Săptămâna Verde 2025!
- Brânza frământată de Teaca, Groșciorul de Teaca, Ceafa nobilă de Bistrița și Zacusca cu păstrăv afumat de pe Sălăuța, la “Săptămâna Verde 2025” de la Berlin. Direcția Agricolă Bistrița-Năsăud: Succes celor trei producători din Bistrița-Năsăud!
- Toamna Bistriţeană, bogată în fructe, legume, must, miere, zacuscă. Foarte mulţi producători locali
- La mulţi ani, MONICA ARDELEAN, din cadrul CJ BN!
Adaugă comentariu nou