Cum analizezi un meci la pariuri

Vrei să afli care sunt principalele lucruri de care trebuie să ții cont atunci când joci la pariuri sportive? Ai nimerit în locul potrivit, deoarece de aici le vei afla!

Vrei să afli care sunt principalele lucruri de care trebuie să ții cont atunci când joci la pariuri sportive? Ai nimerit în locul potrivit, deoarece de aici le vei afla!

1. Forma de moment

Forma de moment este principalul aspect de care țin cont cei care joacă la pariuri. Atunci când te uiți la această formă trebuie să iei în considerare unele aspecte. Cel mai important ar fi cu cine au jucat echipele respective în ultimele meciuri.

Dacă Getafe va juca acum cu Barcelona și în ultimele 4-5 meciuri a întâlnit doar echipe din jumătatea a doua a clasamentului forma de moment nu are foarte mare relevanță. Una este să dai peste adversari de nivelul tău, pe care poate i-ai învins pe linie. Alta este să joci contra celei mai puternice echipe din campionat.

Pe de altă parte, dacă o echipă, să zicem Arsenal, vine după jocuri cu Liverpool și Manchester City forma de moment nu va avea o mare importanță dacă acum o va întâni pe Southampton.

2. Condițiile în care are loc partida

La condițiile în care are loc partida ne referim atât la cele meteorologice. Dacă se anunță ploaie sau, din contră, meciul se va juca pe o vreme călduroasă, atunci trebuie să luăm în calcul acest aspect.

Tot la condiții putem trece și gazonul, mai ales în campionatele nordice. Acolo multe echipe evoluează pe gazon artificial. O echipă care dispută majoritatea partidelor pe sintetic ar putea avea probleme atunci când va evolua pe gazon natural.

3. Jucători indisponibili și incerți

Un aspect important în alegerea celor mai bune ponturi este cel legat de jucătorii care vor absenta și de cei anunțați incerți.

Multe echipe au câțiva jucători care duc greul, atât în atac, cât și în apărare. Dacă o parte din aceștia sunt anunțați absenți sau sunt incerți echipa ar putea avea probleme.

Atunci când te informezi despre jucătorii indisponibili încearcă să vezi și soluțiile existente pentru înlocuirea lor. Sunt jucători care au pe postul lor rezerve de același nivel. În aceste condiții absența lor nu va conta foarte mult. Dar sunt și fotbaliști care au concurenți pe post tineri neexperimentați sau jucători care au jucat foarte rar. Acele absențe pot conta foarte mult. Din acest motiv este bine să analizezi cu maximă atenție posibilii absenți.

Ține cont de cele lucruri prezentate mai sus și vei avea șanse mai mari să câștigi la pariuri pe fotbal. În cazul în care ești în pană de idei și nu știi ce să joci poți să vezi biletele la pariuri propuse pentru azi.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5