Ce trebuie să urmărești atunci când joci bilete la pariuri

Ești începător în lumea pariurilor și vrei să afli ce trebuie să urmărești atunci când joci biletul zilei? Ai nimerit în locul potrivit deoarece din acest articol vei afla toate informațiile de care ai nevoie pe această temă.

Ești începător în lumea pariurilor și vrei să afli ce trebuie să urmărești atunci când joci biletul zilei? Ai nimerit în locul potrivit deoarece din acest articol vei afla toate informațiile de care ai nevoie pe această temă.

Trebuie să urmărești valoarea cotelor

Atunci când mă refer la valoarea cotelor o fac prin prisma diferențelor dintre cote de la casele de pariuri. Fă-ți biletul fără să ții neapărat de cotele oferite de o anumită casă de pariuri. După ce ai biletul făcut ia casele de pariuri la rând și vezi unde ai cea mai mare cotă totală la combinația pe care ai de gând s-o joci.

Poate vei spune că aceste diferențe nu contează foarte mult. Țin să te contrazic! O să vin și cu un exemplu succint.

l  Joci 3 bilete la pariuri pentru azi la o casă de pariuri cu câte 10 RON și ai cote de 10, 20 și 30.

l  Câștigi cele 3 bilete și vei avea câștig total de 600 RON (100+200+300).

l  Dacă ai fi căutat cote mai mari să zicem că găseai la alte case de pariuri cote de 13, 23 și 33.

l  Câștigai la cele 3 bilete 690 RON (130+230+330).

Se poate observa că la numai 3 bilete câștigate diferența ar fi 90 RON. Acum gândește-te că în fiecare lună din an ai prinde 3 astfel de bilete. În total ai pierde doar din diferența cotelor ai pierde peste 1.000 RON. Asta doar pentru că nu vrei să mai pierzi câteva minute la fiecare bilet și să cauți cota cea mai bună.

Trebuie să cauți cât mai multe informații despre echipele implicate

Înainte să joci bilete la pariuri este foarte important să te informezi mai mult decât îți arată flashscore sau alt site de statistici. Nu de puține ori vei găsi informații care ți-ar putea schimba complet percepția despre pariul pe care l-ai gândit.

La acest punct sfatul meu este să-ți faci o listă mai lungă de pronosticuri pentru o zi. După aceea intră la fiecare meci în detalii și vezi ce găsești.

Poate tu vrei să joci peste 2.5 goluri la un meci. Pariul poate avea șanse foarte mari conform datelor statistice. Cauți, însă, informații și afli că lipsesc principalii marcatori de la ambele echipe și că sunt și alte probleme de efectiv. Într-un astfel de caz ar cam trebui să eviți pariul gândit inițial.

Trebuie să eviți public bet-urile

Public bet-urile sunt acele pariuri care se regăsesc pe majoritatea biletelor pentru pariuri. Ca să înțelegi mai bine o să vin și cu un exemplu relativ recent. Într-o zi de vineri PSG era mare favorită pe terenul ultimei clasate, Dijon. Foarte multe bilete au fost pierdute în acea zi deoarece PSG a pierdut.

Nu înseamnă că trebuie să eviți mereu marile favorite. Doar că trebuie să fii precaut. Dacă într-o zi de weekend vei juca pe un bilet toate echipele puternice foarte probabil vei pierde. Având cote mici sigur nu le vei juca doar soliste, ci vei ajusta. Adică vei juca handicapuri, pauză / final, pariuri pe goluri etc. Poate vor câștiga toate acele mari favorite în ziua respectivă, dar cu siguranță n-o vor face toate de o manieră categorică.

Dacă vei urmări cele 3 aspecte prezentate în acest articol șansele tale de a câștiga bilete la pariuri vor fi mai mari.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5