Cum gasesti cel mai bun spatiu de birouri ieftin

Antreprenorii care sunt in cautarea unui spatiu de birouri stiu ca nu trebuie sa se grabeasca cu alegerea facuta, deoarece de aceasta decizie depinde succesul companiei, productivitatea angajatilor si, deci, profitul general realizat. Un spatiu de birouri ieftin trebuie cautat cu multa atentie si ales in functie de necesitatile antreprenorilor si de specificul firmei, de locatie si, de ce nu, de pret.

Cele mai importante criterii pentru a gasi un spatiu perfect pentru birouri

Principalul criteriu al alegerii unui spatiu de birouri perfect este locatia. De locatie depinde atat accesul angajatilor si al furnizorilor, cat si accesul clientilor. Iar o afacere fara clienti sau un loc in care angajatii sunt nevoiti sa faca foarte mari eforturi pentru a ajunge zilnic ca sa-si poata desfasura activitatea nu are succes.

Spre exemplu, un birou in centru este o alegere foarte avantajoasa din toate punctele de vedere, mai putin din cel financiar. Pentru un birou in centru se va plati o chirie foarte mare, insa interactiunea directa cu publicul, clientii si partenerii va fi exceptionala.

Pentru start-up-uri, alegerea unui birou in centru nu se va dovedi intotdeauna cea mai buna solutie, deoarece costurile sunt foarte mari, iar traficul creat la orele de varf, precum si locurile limitate de parcare sunt impedimente destul de mari. Cautarea celui mai bun spatiu pentru birouri va incepe cu stabilirea unui buget ferm si pe termen lung. Depasirea acestui buget se va dovedi problematica, chiar si pe termen scurt.

Un alt criteriu important pentru alegerea cladirii de birouri este posibilitatea extinderii. In cazul in care lucrurile merg bine, antreprenorii vor dori sa isi extinda afacerea, iar pentru acest lucru este nevoie de crestere intr-un spatiu adiacent. Sunt situatii in care, la doar cateva luni de la incheierea contractului, antreprenorii isi dau seama ca spatiul devine tot mai mic pentru afacerea in continua dezvoltare si au nevoie de posibilitatea de a creste, fara a fi nevoiti sa isi mai mute din nou biroul.

Spatii de birouri ieftine in Capitala

Pentru cei care au in plan dezvoltarea propriei afaceri, pentru antreprenorii care cauta ceva dinamic si totodata practic, pentru cei care au nevoie de un birou care sa imbine organizarea cu spiritul practic, insa au un buget foarte limitat in acest sens, exista totusi speranta!

Antreprenorii trebuie sa consulte un specialist inainte de a lua decizii fara a avea toate datele tranzactiei. Un specialist in domeniu le va explica de ce fac (sau nu fac) alegerea corecta, de ce trebuie sa se orienteze catre un alt spatiu de birouri sau de ce o anumita zona este prea costisitoare.

Chiar daca antreprenorii sunt dispusi sa depaseasca putin bugetul numai pentru a gasi un spatiu de birouri bun, ar trebui sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a face un asemenea pas. Acest lucru poate insemna un dezastru pentru cheltuielile lunare pe care si le asuma in urmatoarea perioada de timp. Iar pe langa chiria pentru birou, trebuie platite si unele amenajari, si utilitati, si salariile angajatilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5