Cum îşi permite cineva să ştirbească ospitalitatea staţiei CFR Bistriţa Nord?

Calea ferată a fost şi rămâne în continuare cel mai rapid, comod şi ieftin mijloc de transport în comun. Ştim, şi pe bună dreptate, mijloacele de transport rutiere s-au înmulţit, iar o mare parte au preluat călătorii căilor ferate datorită faptului că te duce şi te aduce din poartă-n poartă.

Despre hărnicia acestora am scris multe materiale, dar în ultima vreme s-a lăsat pe tânjală.

Unica cişmea cu apă potabilă de pe peronul staţiei a fost blocată încă din vara anului trecut. Zadarnic se duc călătorii să-şi potolească setea la cişmea că bieţii de ei se întorc cu buzele umflate şi cu înjurături. Dacă alţi înaintaşi le-au construit, pentru buna deservire, edilii o blochează. Ce să mai spunem, în staţia Beclean pe Someş au şi demontat cişmeaua ca proprietarii chioşcarilor din cele două gări să le meragă mai bine. De ce?

Despre linia unu de la intrare dinspre Sărăţel: este plină cu tot felul de zdrenţe, resturi menajere care strică aspectul staţiei.

Dorim, dacă e posibil, ca edilii să mediteze şi să ne facă o altă impresie de ospitalitate.

Comentarii

27/06/09 03:12
Alina

De ce atitea semne de intrebare? Ce nu e de inteles? Daca cismea nu exista, exista chioscuri si-ti poti potoli setea pe bani!

25/06/09 08:27
vera

Ce să mai spunem, în staţia Beclean pe Someş au şi demontat cişmeaua ca proprietarii chioşcarilor din cele două gări să le meragă mai bine.???????????????????????????????????????

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5