Cum muti in deplina siguranta obiectele din vechea locuinta in cea noua?

        Mutarea intr-o noua locuinta, in care totul este amenajat exact asa cum ne place este cu certitudine un moment foarte asteptat, incarcat cu emotii si nerabdare, insa pentru a ajunge in acest punct, este necesar ca mai intai sa mutam cea mai mare parte dintre obiecte din vechea locuinta in cea noua. Daca in alte circumstante, entuziasmul ne poate fi de un real ajutor, probabil nu reprezinta vreun secret faptul ca acesta nu ne va ajuta absolut deloc in aceasta situatie. Procesul de mutare al obiectelor din vechea locuinta in cea noua (asta daca nu cumva iei decizia sa schimbi absolut totul) este unul care se poate transforma cu usurinta intr-o reala provocare si un veritabil generator de batai de cap daca nu ne organizam asa cum trebuie. Din fericire insa, nu suntem primii si cu certitudine nici ultimii care au trecut si vor trece prin acest lucru, astfel ca avem numeroase referinte la care putem apela.

            Daca exista un cuvant cheie pe care este necesar sa ni-l intiparim in minte inainte de a incepe procesul de mutare, acela este cu siguranta "organizarea". Lipsa unei bune organizari este lucrul care nu doar ca iti poate da adevarate batai de cap, insa este si aspectul care poate prelungi destul de mult momentul mult asteptat, in care te vei muta in noua locuinta. Iata asadar cateva sfaturi care iti pot fi de un real ajutor in momentul in care trebuie sa te muti dintr- o locuinta intr-alta.

            Organizeaza totul cat mai bine cu putinta.

            Daca iti doresti cu adevarat ca treaba sa mearga ca pe roate, atunci cu certitudine va fi necesar sa incerci sa organizezi acest proces cat mai bine cu putinta. Acum este momentul oportun sa decizi care dintre vechile obiecte de mobilier, precum is alte produse necesare mereg in locuinta noua si pe care le vei inlocui cu altele noi. Asigura-te ca ai cu ce transporta obiectele grele si ca stii cu aproximatie care este locul lor in noua locuinta. In acest fel, nu va trebui sa muti totul inca odata dupa ce te vei muta.

            Impacheteaza totul in mod corespunzator.

            Impachetarea corespunzatoare a obiectelor este un aspect deosebit de important la acest pas avand in vedere ca o secunda de neatentie este suficienta pentru ca zgarieturile sau chiar si deteriorarea sa apara. Recomandarea este aceea de a gasi o folie de ambalat de calitate si sa infasori toate acele obiecte care se pot zgaria usor pe durata transportului. Produsele de mobilier, butelii, centrale termice, diferite produse din sticla si portelan, etc. Impachetate in mod corespunzator, este foarte putin probabil ca acestea sa se deterioreze in vreun fel pana la destinatia finala.

            Mai bine mai multe drumuri, decat obiecte defecte.

            Stim ca esti nerabdator sa te muti in noua locuinta cat mai repede cu putinta, insa daca vrei sa muti absolut totul, trebuie sa intelegi ca acesta este un proces ce poate dura ceva timp. De aceea, recomandarea noastra este aceea de a te asigura mai degraba ca totul este transportat in deplina siguranta (chiar daca acest lucru presupune sa transporti mai putine lucruri odata), decat sa faci totul la repezeala si sa compromiti in vreun fel obiectele personale.

          

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5