Cum sa cumperi inteligent de Black Friday cu Topfrigidere.ro

Comerciantii si producatorii sunt tot mai ocupati sa-si pregateasca reducerile si ofertele de Black Friday. Grija cumparatorilor este aceea de a evita falsele reduceri care se strecoara printre preturile reduse pe bune.

Ce am inteles noi din ultimii ani de Black Friday? Ca e bine sa stai departe de reducerile care arata mult prea bine, cu siguranta e un motiv in spatele acelor preturi foarte mici. Discounturile difera de la o categorie la alta si sunt perioade diferite in care poti sa profiti mai mult de preturile reduse si sa te alegi cu produse mai ieftine.

Black Friday este doar acea perioada in care reducerile se aplica la modul general, insa nu toate sunt reale. Totusi, procentele, indiferent daca in spatele lor sta sau nu un pret mai mic, tenteaza fiecare cumparatori sa adauge din ce in ce mai multe produse in cos.

Cumparatorul inteligent trebuie sa stie care sunt cu exactitate acele zile in care chiar poate sa se aleaga cu un deal care sa il avantajeze pentru produsul pe care si-l doreste.

Evita tentatiile de Black Friday

Daca nu ai prins oferta pe care ti-ai dorit-o in acea zi, nu e cazul sa te grabesti. Gandeste-te ca Black Friday este abia inceputul perioadei de reduceri de iarna. Sansele ca tu sa gasesti frigidere mai ieftine la o saptamana sau doua dupa Black Friday sunt destul de mari.

Ce trebuie sa eviti?

  • reducerile false – daca ai urmarit cel putin o data preturile catorva modele de frigidere, atunci vei sti mai mult ca sigur care este pretul corect al oricarui frigider;
  • promotiile si cadourile – pentru a elimina din stoc cat mai multe produse, comerciantii folosesc strategii prin care sa ofere anumite produse drept cadou la achizitionarea unuia mai scump; ganditi-va ca niciodata un produs nu  este oferit gratuit fara un scop anume;
  • discounturile mult prea mari – le poti evita sau le poti analiza cu atentie; exista un motiv pentru care ai vrea sa reduci pretul atat de mult; ramane ca tu sa afli daca esti in avantaj cumparand;

Din cauza faptului ca sunt prea multe reduceri, oamenii sunt tentati sa uite de limite si sa cumpere mai mult decat isi permit.  Sfatul nostru: cumpara atat cat iti permiti si nu lua ceva ce stii ca nu ti-a trebuit si nu ai planuit sa ai.

Chiar vrei sa cumperi inteligent anul acesta? Arunca o privire pe www.topfrigidere.ro/black-friday/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5