Cum transformăm tricourile haioase în cadouri minunate?

Cadourile sunt binevenite oricând. Sunt acele mici atenții primite din partea apropiaților, ce aduc nenumărate emoții și bucurie. Sentimentele sunt cu atât mai plăcute și mai intense cu cât darurile sunt întocmai potrivite sărbătoritului/sărbătoritei.

În România, cadourile sub formă de tricouri haioase cu texte personalizate sunt printre cele mai apreciate. Motivele ce stau la baza acestei manifestări sunt legate în primul rând de fericirea și de surprinderea pe care tricourile amuzante le aduc oamenilor, de ușurința cu care pot fi oferite și de prețul lor accesibil. În plus, sunt potrivite atât femeilor cât și bărbaților.

Fie că este vorba despre ziua de naștere a persoanei iubite sau de sărbătorirea unei zile importante în familie, un tricou cu imprimeu amuzant este una dintre cele mai sigure variante de cadou. Practic, atât timp cât cunoaștem persoana respectivă, nu avem cum să dăm greș.

Cum se transformă tricourile imprimate funny în cadouri perfecte?

Hainele sau obiectele personalizate sunt deosebite și aduc mereu fericire sărbătoritului/sărbătoritei prin simplul fapt că sunt adaptate întocmai preferințelor lor. Acesta este motivul pentru care ele pot fi transformate în cadouri ideale.

Un tricou ce înfățișează personajul preferat dintr-un serial sau o cană pe care este inscripționat un mesaj special dedicat sunt obiecte ce vor fi purtate/folosite cu mândrie!

Pentru ca darul să fie într-adevăr reușit și să denote simțul umorului și creativitatea sărbătoritului, el trebuie ales și conceput din timp. Dacă este vorba de ziua unui prieten, adună toată gașca pentru un brainstorming. În cazul în care, însă, tricoul inscripționat va fi dăruit soției, prietenele ei cele mai bune pot oferi câteva informații utile. Cadouri pentru membrii familiei? O ședință creativă ce îi implică pe toți va aduce, cu siguranță, o mulțime de idei amuzante.

Idei de tricouri personalizate potrivite fiecărui sărbătorit în parte

Așa cum spuneam, sărbătoritul merită tot ce este mai bun. De aceea, un mesaj banal nu are ce căuta pe tricoul ce îi va fi oferit cadou. Pentru cei ce au rămas în pană de idei, venim cu sugestii adaptate (chiar și pentru mame, iubite pretențioase sau parteneri pasionați de jocuri video).

Și pentru că, de multe ori, cuvintele în limba engleză sună mult mai bine și au un impact mai mare, iată englezismele sugerate:

1.   Pentru iubită/iubit

●       Yeah, i know he’s cute, but he’s mine! Touch him and i’ll kill you!

●       Let’s flip coin. Heads, I’m yours, Tails, you’re mine.

●       You’re kinda, sorta, basically, pretty much always in my mind.

●       Thank you for reminding me what butterflies feel like.

●       Forget the butterflies! I feel the whole zoo when I’m with you.

●       You’re the reason I look down at my phone and smile. And then walk into a pole.

2.   Pentru mame

●       A worried mother does better research than the FBI.

●       MOMSTER (n) : what happens to mom after she counts to 3.

●       Motherhood – shower, hair&makeup in less than 10 minutes (with an audience).

●     When your mom voice is so loud that even your neighbors brush their teeth and get dressed.

3.   Pentru prieteni

●       If you are lucky enough to find a weirdo never let them go.

●   I hope we’re friends until we die. And the i hope we stay ghost friends and walk through walls and scare the shit out of people.

●     A good friend calls you in jail. A great friend bails you out of jail. Your best friend sits next to you and says <<wasn’t that fun>>?

●       You think i’m crazy? You should see me with my best friend.

4.   Pentru colegi de muncă

●       I survived another meeting that could have been an email.

●       I may look calm but in my mind i’ve killed you three times.

●       Good luck finding better coworkers.

●     Lord please don’t let anyone work my nerves today.

RUVIX – tricouri haioase pentru toată lumea

Tânără pe piață, firma specializată în producerea de tricouri imprimate funny RUVIX  susține ideile îndrăznețe și creative. Punând în centrul activității sale satisfacția clientului, compania își îmbunătățește în mod constant serviciile și produsele.

Calitatea, precizia și rezistența imprimării sunt cei 3 factori care transformă produsele personalizate de la RUXIV în cadouri perfecte pentru cei dragi, indiferent de exigențele acestora. Tricourile amuzante pentru bărbați și cele pentru femei cuceresc prin mesajele inedite, desenele creative și, desigur, prin calitatea materialului (100% bumbac), iar super-cănile funny pot pune un zâmbet pe chipul fiecărei dimineți.

Accesează ruvix.ro și descoperă acest tărâm al bunei dispoziții, ingeniozității și inspirației!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5