Cupa „Arsenal” la minifotbal, ediţia a II-a

Sâmbătă, 9 iunie, de la ora 9.30, la Baza Sportivă Alex din Bistriţa s-a desfăşurat a doua ediţie a Cupei „Arsenal” la minifotbal. La această întrecere au participat juniori născuţi în anul 2003 de la cluburile Arsenal Bistriţa, Viitorul Luduş, Luceafărul Cluj, Olimpia Gherla, Iernut Târgu Mureş şi Oaş Negreşti.
În prima partidă, Arsenal a încheiat la egalitate, 1-1 cu Olimpia, deşi ei au fost cei care au dominat mai mult, creându-şi mai multe ocazii de gol. Golul echipei noastre a fost înscris de către Moisil David. În partida următoare, Luceafărul a învins pe cei de la Viitorul cu 2-1, după care Arsenal a trecut de Iernut cu 3-1, prin golurile marcate de….
Pentru locurile 3-4, Arsenal a terminat la egalitate cu Luceafărul – 2-2. La loviturile de departajare, tinerii jucători de la Arsenal au pierdut, astfel aceştia au ocupat poziţia a 4. Golurile echipei bistriţene au fost marcate de Runcan Raul de două ori, un jucător care are multe de spus în ale fotbalului. Cuvinte de apreciere conducerii AS Arsenal Bistriţa pentru buna organizare, prin preşedintele Petre Avădanei, cât şi antrenorilor Chira Marius şi Avădanei Claudiu, cei care se ocupă de destinele acestor minunaţi copii – Banu Bogdan, Ghiţă Daniel, Runcan Raul, Lăcătuş Cătălin – un stângaci din apărarea Arsenalului, cu siguranţă va ajunge un jucător de valoare, fiind fiul fostului fotbalist de la Electrotehnica Bistriţa, prin anii 80, Sorin Lăcătuş, cunoscut de către prieteni (Grofu), Palfi Ştefan, Moisil David, mai pe toate posturile, chiar şi de portar, Marcu Roberto, Toadere Cristi, Moldovan Paulo, Sârbu Ciprian şi Rusu Andrei. Pentru toţi aceşti minunaţi copii doar cuvinte de laudă, cât şi părinţilor, cei care investesc în ei. La final toate aceste echipe au primit diplome de participare, cât şi frumoase cupe şi medalii pentru locurile I, II şi III trofee individuale pentru cel mai bun portar, cel mai bun jucător, golgeterul ediţiei, cel mai bun fundaş, cel mai tânăr jucător şi cea mai fairplay echipă.

Comentarii

14/06/12 11:20
Bogdan

Domnule reporter va rog sa rectificati, cele 2 goluri a celor de la Arsenal din finala mica au fost inscrise de catre David Moisil, nr.7 si nu de Raoul Runcan. Va multumesc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5