RAAL PRUNDU BÂRGĂULUI A CÂŞTIGAT “CUPA VĂII BÂRGĂULUI LA MINIFOTBAL”, EDIŢIA A II-A

Sâmbătă 14 martie 2009 a început, în moderna sală de sport de la Tureac, comuna Tiha Bârgăului, cea de a II-a ediţie a turneului de minifotbal, dotat cu trofeul “Cupa Văii Bârgăului”, în organizarea Sindicatului APL “Valea Bârgăului”.

La această competiţie s-au înscris următoaele 10 echipe: Primăria Bistriţa, ITRSV Bistriţa, Primăria Livezile, Primăria Josenii Bârgăului, Primăria Prundu Bârgăului, Primăria Bistriţa Bârgăului, Primăria Tiha Bârgăului, RAAL Prundu Bârgăului, Gr. Şc. “Radu Petrescu” Prundu Bârgăului şi Oc.Silvic “Tihuţa – Colibiţa” Prundu Bârgăului. Meciurile s-au jucat în trei etape, în zilele consecutive de sâmbătă, respectiv 14 martie, 21 martie şi 28 martie 2009, câştigătorii fiind recompensaţi cu trofee şi diplome.

Rezultatele etapei finale desfăşurate sâmbătă 28 martie 2009:

Locurile IX - X: Primăria Joseni – Oc. Silvic Tihuţa – Colibiţa 3-1

Locurile VII - VIII: Gr. Şc. „Radu Petrescu” - Primăria Prund 6-2

Locurile V - VI: Primăria Livezile – ITRSV Bistriţa 3-0

Finala mică s-a disputat între echipele:

Primăria Bistriţa - Primăria Bistriţa Bârgăului 6-3

Finala mare s-a desfăşurat între echipele:

RAAL Prundu Bârgăului - Primăria Tiha Bârgăului 2-1

Dacă la prima ediţie, din februarie 2008, desfăşurată în acelaşi loc, trofeul a revenit echipei O.S."Tihuţa-Colibiţa", la manifestarea din acest an câştigătoarea trofeului a fost echipa RAAL Prundu Bârgăului, care a demonstrat un adevărat tur de forţă, învingând în toate cele trei etape, de multe ori la scor şi fără nici o înfrângere sau meci de egalitate. Ultimul meci a fost cel mai greu, în finala cu cea mai tânără şi promiţătoare echipă, Primăria Tiha Bârgăului, câştigătoare a locului 2. O altă echipă cu mari resurse a fost Primăria Bistriţa, câştigătoarea locului 3. Locurile următoare au fost ocupate de următoarele echipe: 4. Primăria Bistriţa Bârgăului, 5. Primăria Livezile, 6. ITRSV Bistriţa, 7. Gr. Şc. “Radu Petrescu” Prundu Bârgăului, 8. Primăria Prundu Bârgăului, 9. Primăria Joseni, 10. Oc. Silvic “Tihuţa – Colibiţa” Prundu Bârgăului.

S-au acordat şi cupe pentru cel mai tehnic jucător, lui Ionele Traian, de la Primăria Bistriţa, pentru cel mai bun portar, lui Viorel Mistric, de la Primăria Joseni, pentru golgheterul competiţiei, lui Bogdan Mateescu, de la RAAL Prundu Bârgăului şi cupa pentru fayr play echipei Primăria Prund.

Comentarii

26/06/10 17:09
jucator la gloria 2

bv baiti si la anul sa fiti mai sus chiar pe podium

11/07/09 18:58
Vizitator costel

sunte-ti nasdpa fratilor no sa ajunge-ti nici la degetele de la picioare a echipei de fotbal gloria

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5