“CUPA VĂII BÂRGĂULUI LA MINIFOTBAL”, EDIŢIA A II-A

Sâmbătă 14 martie 2009 a început, în moderna sală de sport de la Tureac, comuna Tiha Bârgăului, cea de a II-a ediţie a turneului de minifotbal, dotat cu trofeul “Cupa Văii Bârgăului”, în organizarea Sindicatului APL “Valea Bârgăului”.

Prima manifestare sportivă de acest gen, a avut loc în februarie 2008 şi a fost organizată, la fel ca în acest an, tot de Sindicatul APL „Valea Bârgăului”, cu sprijinul Primăriei Tiha Bârgăului şi a unor sponsori generoşi. La prima ediţie au participat 6 echipe, din axa rurală Livezile-Mureşeni. Cele 6 echipe participante au fost împărţite în două grupe, în care au intrat echipele: Primă¬ria Prundu Bârgăului, Grupul Şcolar "Radu Petrescu" şi Ocolul Silvic "Tihuţa-Colibiţa" (grupa A), respectiv: Primăria Livezile, Primăria Tiha Bârgăului şi Agenţii Economici din zona Bârgău (grupa B).

Finala mare s-a disputat între echipele O. S."Tihuţa-Colibiţa" şi Primăria Tiha Bârgăului şi a fost un meci foarte strâns, balanţa câştigătoarei înclinându-se foarte greu, doar după câte 5 lovituri de la 7m, în favoarea silvicultorilor cu scorul de 2-1.

Finala mică s-a jucat între Primăria Livezile şi Gr.Şc."Radu Petrescu", foarte puternic disputată şi câştigată de ambiţioşii fotbalişti livezeni, din Poarta Bârgaielor, cu scorul de 4-3. Pentru locurile 5 şi 6 s-au luat la întrecere echipele Primăriei Prundu Bârgăului şi Agenţilor economici bârgăuani, care au demonstrat cel mai frumos joc, extrem de palpitant şi cu răsturnări de scor care au adus victoria de partea administraţiei prundene, cu scorul de 6-5. Trofeul Fair play a fost oferit echipei Primăria Prund, trofeul Golgheter lui Vasile Şut, de la echipa O.S. „Tihuţa-Călimani” şi Cel mai tehnic jucător lui Marcel Bujor. De la Gr.Şc. „Radu Petrescu” Prundu Bârgăului.

La această competiţie s-au înscris următoaele 10 echipe: Primăria Bistriţa, ITRSV Bistriţa, Primăria Livezile, Primăria Josenii Bârgăului, Primăria Prundu Bârgăului, Primăria Bistriţa Bârgăului, Primăria Tiha Bârgăului, RAAL Prundu Bârgăului, Grupul Şcolar “Radu Petrescu” Prundu Bârgăului şi Ocolul Silvic “Tihuţa – Colibiţa” Prundu Bârgăului. Meciurile se vor juca în trei etape, în zilele consecutive de sâmbătă, respectiv 14 martie, 21 martie şi 28 martie 2009. Câştigătorii vor fi recompensaţi cu trofee şi diplome.

Rezultatele etapei a I-a 14 martie 2009:

RAAL Prundu Bârgăului - Primăria Prundu Bârgăului 14-4

Grupul Şcolar Radu Petrescu Prundu Bârgăului - Primăria Tiha Bârgăului 3-0

Primăria Livezile - Primăria Bistriţa 2-5

Ocolul Silvic Prundu Bârgăului - Primăria Bistriţa Bârgăului 4-6

RAAL Prundu Bârgăului - Primăria Josenii Bârgăului 15-4

Grupul Şcolar Radu Petrescu Prundu Bârgăului - ITRSV Bistriţa 0-4

Primăria Livezile - Primăria Prundu Bârgăului 4-1

Ocolul Silvic Prundu Bârgăului - Primăria Tiha Bârgăului 1-3

RAAL Prundu Bârgăului - Primăria Bistriţa 9-3

Grupul Şcolar Radu Petrescu Prundu Bârgăului - Primăria Bistriţa Bârgăului 2-9

Rezultatele etapei a II-a - 21 martie 2009:

Primăria Livezile - Primăria Joseni 5-3

OS Tihuţa - ITRSV 1-4

Primăria Joseni - Primăria Prund 2-3

ITRSV - Primăria Tiha 1-11

RAAL - Primăria Livezile 3-0 (la masa verde)

GŞ R. Petrescu - OS Tihuţa 3-3

Primăria Bistriţa - Primăria Prund 6-2

Primăria B-ţa Bârg. - Primăria Tiha 2-4

Primăria Joseni - Primăria Bistriţa 2-6

ITRSV - Primăria B-ţa Bârg. 1-9

Clasament Grupa A:

1. RAAL Prundu Bârgăului 8p

2. Primăria Bistriţa 6p

3. Primăria Livezile 4p

4. Primăria Prund 2p

5. Primăria Joseni 0p

Clasament Grupa B:

1. Primăria Tiha 6p

2. Primăria Bistriţa Bârg. 6p

3. ITRSV Bistriţa 4p

4. GŞ „Radu Petrescu” 3p

5. OS Tihuţa 1p

Etapa finală - sâmbătă 28 martie:

- ora 9.00, locurile IX - X: Primăria Joseni - OS Tihuţa

- ora 10.00, locurile VII - VIII: GŞ „Radu Petrescu” - Primăria Prund

- ora 11.00, locurile V - VI: Primăria Livezile – ITRSV Bistriţa

Finala mică - ora 12.00:

Primăria Bistriţa - Primăria Bistriţa Bârgăului

Finala mare - ora 13:

RAAL Prundu Bârgăului - Primăria Tiha Bârgăului

CUPA ROMÂNIEI LA FOTBAL

În cadrul jocurilor pentru Cupei României la fotbal, au mai rămas în competiţie doar echipele din Liga a IV-a, între care Heniu Prundu Bârgăului care a învins la Şieu Luceafărul cu scorul de 4-1, Victoria Uriu care a câştigat la Ciceu Giurgeşti în faţa Cetăţii cu scorul de 4-2, Voinţa Cetate care a trecut prin lovituri de departajare pe Dimex la Rebra, Jelna care a câştigat la Rebrişoara cu scorul de 3-1, Livezile care a învins la Salva cu 4-1, Năsăudul câştigător la Telciu, cu scorul de 2-1, Minerul Rodna, care a câştigat meciul restant cu Heniu dar şi în faţa măierenilor, pe care i-a învins pe teren propriu cu scorul de 3-2 şi Voinţa Mărişelu, care a învins cu 5-0 la Lechinţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5