Cupa Bistriţa la tenis de masă, la final. Viceprimarul Cristian Niculae: Succes pe calea grea a sportului de performanţă!

Punct final în cea de a XX-a ediţie a Cupei Bistriţa la tenis de masă, in memorian Gheorghe Bozga, competiţie cu participare internaţională, la startul căreia s-au aliniat 252 de sportivi din Israel, Italia, Bosnia şi Herţegovina, Belarus, Ucraina, Serbia, Ungaria, Slovacia, Republica Moldova şi România.

În competiţia pe echipe, Ucraina a câştigat trei titluri, la minicadete, minicadeţi şi cadeţi. Farul Constanţa a cucerit titlul pe echipe la cadete, CSM Buzău s-a impus în concursul juniorilor, iar echipa mixtă Serbia/CSM Bistriţa a câştigat titlul pe echipe la junioare.

La festivitatea de premiere de duminică, a participat şi viceprimarul Bistriţei, Cristian Niculae, alături de directorul Adrian Moldovan, de la CSM Bistriţa.

Am avut bucuria să fiu alături de tineri sportivi foarte bine pregătiți, atât din țara noastră cât si de peste hotare, care s-au întrecut în meciuri foarte frumoase. Unele finale au fost chiar dramatice. Ne-am adus aminte cu respect de profesorul Gheorghe Bozga, cel care prin munca și dăruirea sa a descoperit și a pregătit sute de sportivi, iar unii dintre ei au devenit mari campioni, orașul Bistrița devenind centru olimpic de pregătire pentru tenisul de masă.

Orice comunitate are nevoie de valori și de recunoașterea acestora! Orice comunitate trebuie să promoveze sportul și să îi susțină pe promotorii acestuia, deoarece sportul înseamnă un stil de viață sănătos, o modalitate de a ne educa copiii în spirit de echipă și de respect reciproc”, a declarat viceprimarul municipiului Bistriţa.

Acesta i-a felicitat pe sportivi, dar şi pe antrenorii care își dedică viața pregătirii acestor copii, părinților care le susțin pasiunea și îi încurajează să își urmeze chemarea. „Succes tuturor pe această cale frumoasă dar grea, a sportului de performanță!”, a mai transmis Cristian Niculae.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5