„Cupa Bistriţa NOSA” la fotbal

După cum v-am informat în ediţiile anterioare, sâmbătă şi duminică – 19-20 iunie – la Baza sportivă „Alex” din Bistriţa s-a desfăşurat competiţia fotbalistică, acţiune cu scop caritabil, „Cupa Bistriţa NOSA 2010” la fotbal.

Manifestarea este menită să promoveze prietenia şi sportul, ambele însă sub stindardul dorinţei de a servi o cauză mai înaltă, aceea de a strânge resurse pentru un scop umanitar, în spiritul principiului care animă Rotary International: „Service Above Self”. Această manifestare în premieră doreşte să aducă alături de oameni din diverse companii spre o mai bună înţelegere între membrii comunităţii, între generaţii pentru promovarea unor valori.

În prima zi de întreceri s-au înregistrat următoarele rezultate:

Grupa I – Smart System – Transilvania Broker 2-11

Smart System – Ducomet 1-6

Transilvania Broker – Ducomet 4-3

Grupa a II-a – Piraeus – Ambient 3-1

Record – Ambient 1-5

Record – Piraeus 2-10

Duminică s-au jucat cele două semifinale şi, bineînţeles, finala mare. În prima semifinală, Transilvania Broker a învins Ambientul cu 6-5, iar în cea de a doua semifinală – Ducometul a câştigat cu 2-1 în faţa celor de la Piraeus.

În ultimul joc al competiţiei, în finala mare, s-au întâlnit cei de la Transilvania Broker şi Ducomet. După un joc destul de frumos, echilibrat, brokerii au câştigat cu 4-3.

De menţionat că toate echipele participante au primit diplome de participare, iar echipa câştigătoare din finală a primit, pe lângă diplomă, şi trofeul „Cupei Bistriţa NOSA 2010” la fotbal.

„Acţiunea a fost un succes, având în vedere faptul că unii tineri vor profita, pe cât posibil, în urma acestei întreceri sportive. Sperăm că din anul următor va fi o tradiţie în încercarea de a oferi cât mai multe burse tinerilor. Vrem să mulţumim echipelor participante pentru solidaritatea faţă de proiectul nostru şi de fair-play-ul de care au dat dovadă, aici amintind că toate partidele s-au jucat fără arbitru şi nu au fost nici cele mai mici probleme. Rotary Club Bistriţa NOSA mulţumeşte tuturor participanţilor, cu speranţa că se vor întâlni şi la anul”, a menţionat Cristian Şirlincan, unul din organizatori.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5