INVITAŢIE „Cupa Bistrita Nosa”la fotbal

Sambata 18 si Duminica 19 iunie 2010 la BAZA ALEX din Bistrita, incepand cu ora 8 .

Amatorilor de sport din Bistrita si Judetul Bistrita Nasaud si in special celor care iubesc fotbalul le propunem o minicompetitie care, pe langa scopul caritabil, sa le ofere cateva ore / zile de miscare si voie buna. Manifestarea este menita sa promoveze prietenia si sportul, ambele insa sub stindardul dorintei de a servi o cauza mai inalta, aceea de a strange resurse pentru un scop umanitar, in spiritul principiului care anima Rotary International: “Service Above Self”.

Este o manifestare in premiera, ce doreste sa aduca alaturi oameni din diverse companii spre o mai buna intelegere intre membri comunitatii, intre generatii si pentru promovarea unor valori.

Echipele participante sunt: Record, Ambient, Piraeus Bank And Comp, Transilvania Broker, Ducomet, Smart System

Fotbalisti amatori din cele 6 companii si organizatii se vor intalni pe terenurile sintetice de fotbal de la BAZA ALEX din Bistrita, intr-o atmosfera amicala si, mai ales, sportiva.

Fiecare echipa de 6 persoane va plati o taxa de participare, din care se vor acoperi cheltuielile, diferenta urmand sa se constituie intr-un fond care sa poata fi utilizat de catre Clubul Rotary Bistrita Nosa pentru o bursa sociala de care sa beneficieze un copil talentat.

Organizatorii vor oferi tuturor echipelor diplome onorifice de participare in care se va consemna importanta si destinatia contributiei fiecarui participant precum si un trofeu echipei castigatoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5