CUPA "GHEORGHE OLA" AJUNGE LA NĂSĂUD

Viitorul Năsăud aduce la Năsăud cupa memorialului “Gheorghe Ola” după ce anul trecut a câștigat cupa “Gheorghe Ene”.
În acest week-end a avut loc în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv competițiile de minifotbal dedicate copiilor născuți în anii 2007 și 2008, competiții organizate de AJF Bistrița Năsăud, numite și memorialul “Gheorghe Ola” respectiv “Gheorghe Ene”.
Viitorul Năsăud 2007 a câștigat competiția trecând în finală de LPS Bistrița cu scorul de 3-1. Elevii lui Andrei Vasilichi si Viorel Gheorghiță au câștigat toate meciurile din grupă, trecând pe rând de AF Gloria Bistrița cu 5-0 și de LPS Bistrița 2007 II cu 5-1 iar în semifinală au câștigat cu scorul de 5-4 în fața celor de la AF Gloria Bistrița. Echipa din Năsăud va reprezenta județul in competiția zonală.
La memorialul “Gheorghe Ene”, Viitorul Năsăud 2008 a ocupat locul III după ce au pierdut semifinala în fața celor de la Ardealul Bistrița cu scorul de 4-0. În grupe au făcut un meci egal 3-3 cu cei de la Ardealul Bistrița 2009, o victorie cu 3-1 în fața celor de la LPS Bistrița 2008 și un meci pierdut cu Transilvania Bistrița 2008 cu scorul de 5-0.
Loturile au fost urmatoarele:
2007- Figan, Scurtu, Pop Ionuț, Cîrstea, Balatici, Fl. Moldovan, Chifa, Bodescu, Cira, Simion, Onițiu, Creța, Covaci.
2008- Doce, Gheorghiță, Hontilă, Cleja, Tabără, Furcea, Covaci, Rus, Țiganetea, Rus Alexandru, Teutișan, Cîrstea.
Antrenorii Andrei Vasilichi și Viorel Gheorghiță mulțumesc părinților precum și sponsorilor: DIMEX 2000 COMPANY, INFLUENT, GIRONIC, NICMAR DANCI, ILDIBAU și BODET&HORST pentru sprijinul acordat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5