Cupa Ilyo Open a reunit peste 200 de sportivi, la Bistriţa. Viceprimarul Niculae: Felicitări Marius Nicolae Muti!

În acest sfârşit de săptămână, Sala Polivalentă a găzduit a VIII-a ediție a concursului naţional de taekwondo wt, Cupa „Ilyo Open”, competoţie la care au participat peste 200 de sportivi din toate colțurile țării.

„Competiție, tactică și artă (marțială), la Bistrița! Este evident interesul copiiilor pentru competiție și mișcare, iar acesta este un lucru minunat. Sportul înseamnă sănătate, disciplină, dar și un mijloc de dezvoltare a abilităților sociale. Așadar, categoric, vom investi masiv în infrastructura sportivă devenindun oraș magnet al competițiilor de acest fel, iar noul ”Complex Sportiv”, la care lucrăm împreună cu domnul Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, va fi unul dintre cele mai atractive și dinamice locuri din oraș. Vă admir pe toți cei care ați ales să veniți astăzi la Bistrița, la concursul de taekwondo, copii, părinți, antrenori și susținători. Se vede că sunteți o comunitate mare, îi felicit pe organizatori și pe președintele C.S Ilyo, Marius Nicolae Muti, pentru ambiția și efortul depus pentru realizarea concursului în cele mai bune condiții”, a transmis viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristina Niculae.

         De altfel, acesta a participat la deschiderea oficială alături de vicepreşedintele CJ, Vasile Puica, la invitaţia organizatorilor, urându-le sportivilor şi antrenorilor ca cei mai buni să câştige.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5