CUPA ”LUCIAN SÂNMĂRTEAN” LA FOTBAL – Ediția a II-a

18 – 20 decembrie 2015, Sala Polivalentă din Bistrița

Urmare a succesului de la prima ediție, Clubul Sportiv Transilvania Bistrița dorește să continue acest frumos eveniment, în încercarea de a-l transforma într-un reper al competițiilor sportive ale Municipiului Bistrița.

În perioada 18 – 20 decembrie a.c. va avea loc, la Sala Polivalentă din Bistrița, Cupa ”LUCIAN SÂNMĂRTEAN” la fotbal – Ediția a II-a, competiție adresată grupelor de vârstă 2006 și 2008.

Sponsorul oficial al evenimentului este Transilvania Broker – Broker de Asigurare împreună cu partenerul Transilvania Print.
Mai multe informații și programul competiției pot fi aflate pe www.sportclubtransilvania.ro.

Pe întreaga perioadă a competiției se va desfășura o tombolă la care vor fi caștigate 2 tricouri originale ale Naționalei României, având înscripționat numărul 17 și numele SÂNMĂRTEAN, cu autograful original a lui Lucian, tricouri de la jocul Italia-România, din 17.11.2015 .
Banii astfel obținuți vor fi donați pentru susținerea unui caz social.

Lucian Sânmărtean s-a născut la Bistrița la 13 martie 1980 dintr-o familie deosebită, cu multă dragoste pentru sport și mai ales pentru fotbal.

Este descoperit la vârsta de 7 ani (în anul 1987), în curtea Școlii Generale nr.1 din municipiul Bistrița de către unul din cei mai valoroși antrenori de copii și juniori - domnul Constantin Sava – actualmente, antrenor la Clubul Sportiv TRANSILVANIA BISTRIȚA.

La 20.12.2014 clubul nostru a avut onoarea de a organiza prima ediție a Cupei Lucian Sânmărtean, la finalul căreia Lucian afirma: ”Este o deosebită onoare și plăcere pentru mine să văd că există niște oameni pricepuți la acest club”, ceea ce la și convins să devină PREȘEDINTE DE ONOARE al Clubului TRANSILVANIA BISTRIȚA.

Pentru a vedea invitația lui Sânmărtean adresată tuturor bistrițenilor iubitori de fotbal vă rugăm să vizualizați clipul de mai jos:

Link:

Biroul de presă
Clubul Sportiv Transilvania Bistrița

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5