Pentru ei am jucat fotbal

Cupa “Moş Crăciun”

Ca în fiecare an, de Sfintele Sărbători de Paşti şi Crăciun, dr. Marius Pop ajutat de presa bistriţeană organizează competiţii fotbalistice cu scop caritabil pentru copii cu dizabilităţi şi pentru cei cu rezultate deosebite la învăţătură, dar cu situaţii financiare precare în familie. În urmă cu câteva zile, la sala de sport a LPS Bistriţa s-a desfăşurat Cupa “Moş Crăciun”. Au răspuns prezent, ca de fiecare dată, Poliţia (SCCO), Primăria Bistriţa, Poşta, Medicii şi Presa, în finala mare Poliţia (SCCO) a căştigat în dauna Primariei. Toţi cei prezenţi la această acţiune au contribuit cu sume de bani, reprezentând în total 2250 lei. La această sumă au mai contribuit din propriul buzunar: dir.Emil Dreptate - “Mesagerul” , ing. Radu Sabău, Adrian Dorin Sas - director “Gazeta Bistriţei”. Mai precizăm faptul că s-au adunat şi cărţi de citit pentru cei care doresc să răsfoiască o carte de Sfintele Sărbători. Amintim aceşti copii: Raluca M., 13 ani, Bistriţa; Claudiu R., 9 ani, Bistriţa; Cristina M., 16 ani, Bistriţa; Alexandru Mihai U., 13 ani, Bistriţa; Felicia V., 6 copii, văduvă, Arcalia; Iosif A., 28 ani, fraţii Paul şi Vlad M. din Bistriţa, studenţi eminenţi la Cluj, dar cu situaţii financiare precare în familie. Pentru toţi aceştia, Sfintele Sărbători par o clipă de bucurie, un zâmbet pe feţele lor, sperând ca şi alţi oameni de bine din judeţul nostru să ne calce pe urmă, că doar aşa putem simţi că avem pe cineva aproape şi trebuie să avem grijă de ei măcar de Sfintele Sărbători.

Dr. Marius Pop mulţumeşte tuturor celor care au contribuit cu sume de bani şi cărţi de citit, nu în ultimul rând directorului LPS Bistriţa - Augustin Pop, care a pus la dispoziţie sala de sport pentru această manifestare.

Ne revedem în preajma Sfintelor Sărbători de Paşti.

Comentarii

30/12/09 18:05
Anca

mie imi place aceasta echipa de fotbal . cel din mijloc cu bluza verde este un jucator de elita (inalta clasa) . dupa parerea mea acest cocncurs este un lucrul prin care niste simpli oameni ajuta oamenii saraci. din cate stiu eu acel jucator in bluza verde este concurent cu albut de la gloria.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5