Cupa României. CSM Bistriţa va juca în semifinală cu SCM Craiova

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României la handbal feminin. Calificată pentru prima dată în istorie în Final Four-ul Cupei României, CSM Bistrița se va lupta pentru un loc în finală cu SCM Craiova. Turneul Final Four va avea loc la Ploiești, în perioada 19-20 mai.

"Se putea și mai rău! Cu certitudine SCM Craiova pleacă ca favorită. Să nu uităm că în sferturile de finală a eliminat vicecampioana României la o diferență de peste 10 goluri. Este o echipă care le are în componență pe Cristina Zamfir, golghetera la zi a Ligii Naționale, Laurissa Landre, pivotul titular al vicecampioanei olimpice, Franța, Yuliya Dumanska, o portăriță tânără a naționalei României și de foarte mare perspectivă, Alice Elisei, care nu mai are nevoie de nicio prezentare și care în ultima vreme joacă ca si cum nu ar fi fost niciodată accidentată, plus multe alte jucătoare de valoare.

Craiova este o echipă cu ambiții mari, care a avut ca și obiectiv clasarea pe podium și, implicit, prezența în cupele europene, dar în acest moment nu este sigură de prezența în Europa datorită locului IV ocupat la finele Ligii Naționale. Cupa României este o competitie a surprizelor în care totul ține de forma de moment, iar atât timp cât meciul pornește de la 0-0 avem o șansă pe care, cu siguranță, o vom juca până la capăt!", a declarat antrenorul principal Horațiu Pașca, pe pagina de facebook a CSM Bistrița. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5