Cupa României Timişoreana, faza a IV-a

Gloria Bistriţa II – FC Baia Mare 1-0 (1-0)

Marţi, 25 august, de la ora 17.30, pe terenul municipal al Gloriei, s-a disputat partida de fotbal dintre echipa a II-a a Gloriei Bistriţa din Liga a III-a şi FC Baia Mare din Liga a II-a, contând pentru faza a IV-a a Cupei României Timişoreana.

Gloria II: Botoşer, Odoroabă, Buzeşan, Macarie (min. 53 Fizeşan), Drăguş, Levente (min. 82 Pădurariu), Hlinca, Anton, Diogo, Târnăvean (min. 53 Vasilichi) şi Borbely. Rezerve: Istrate, Demian, Puşcaş şi Curtuiuş. Antrenor principal Gheorghe Hurloi, secund Gabriel Cârstea. Antrenor cu portarii Aurel Nalaţi.

FC Baia Mare: Bota, Han, Hodor, Hotico, Rednic, Ciobai (min. 76 Ardelean), Vâncă, Shanat, Pop V. (min. 45 Achim), Bichiri, Iatu. Rezerve: Ster şi Ernest. Antrenor principal Florin Fabian, antrenor secund Bumb Dionisie, antrenor portarii Sleam Vasile.

Partida a fost condusă, cu mici greşeli, la centru Dan Florin Dreve, Cluj-Napoca, iar la cele două linii Monica Rigo –Cluj-Napoca şi Florin Potora – Turda. Observatorul partidei – Vasile Bordaş – Târgu Mureş.

Am asistat la o partidă destul de echilibrată, cu un plus pentru băieţii lui Hurloi. În prima parte a jocului au cam lipsit fazele de poartă, aceasta datorată şi căldurii prea mari care s-a lăsat asupra jucătorilor. Unicul gol a căzut în min. 25, autorul fiind Borbely, aflat în careul de 16 m, zonă centrală, acesta trimite cu latul în plasă. 1-0. Cinci minute mai târziu, oaspeţii ripostează prin Vâncă, cu un şut puternic reţinut de Botoşer.

Repriza secundă, una mai dinamică pentru ambele echipă, creându-şi mai multe ocazii de gol, dar fără ca tabela de marcaj să fie modificată. Minutul 47, Târnăvean şutează năprasnic, dar reţine portarul oaspeţilor, Bota. Un minut mai târziu, Vâncă are golul în vârful bocancului, dar se remarcă din nou Botoşer. Min. 60, Vasilichi, noul intrat, trimite o tortilă din voleu, de la 25 m, milimetric pe lângă bara laterală. Min. 78, cea mai mare ocazie pentru Glorioşi. Levente şutează puternic cu exteriorul de la 16 m în bara laterală. Min. 87, Anton expediază un trasor, reţinut în doi timpi de Bota. Ultimul minut al partidei, acelaşi Vasilichi, cu o poftă nebună de joc, trimite un voleu puternic, dar portarul Bota respinge de lângă bară un balon pe care scria gol.

Aşadar, echipa a II-a a Gloriei va continua şirul de victorii în Cupa României Timişoreana.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5