Fotbal. Cupa României „Timişoreana”, optimi de finală

Bruno Moraes a spart gheaţa

Gloria Bistriţa vs Unirea Urziceni: 1-0 (0-0)

Iată că, timpul foarte scurt al lui Nae Manea petrecut cu elevii săi a dat roade în jocul de Cupă în compania Unirii Urziceni, învingând cu 1-0 prin golul lui Bruno Moraes, mult aşteptat de suporterii Gloriei. Am văzut un altfel de joc, cu multe pase, aerisit pe cele două aripi, creându-le probleme echipei care mai tot timpul joacă un antifotbal, aşezându-se cu „fundul” în poartă, precum în partida din campionat.

În debutul partidei, minutul 2, Bruno îşi creează o situaţie de a marca, aflându-se lateral de careul de 6 m, acestea şutează puternic în plasa laterală. Patru minute mai târziu, fratele său Aluisio, îşi încearcă tirul, dar defensiva oaspete blochează balonul, care se îndrepta în poartă. Min. 17, oaspeţii îşi arată colţii prin Semedo, care scapă spre poartă singur cu Albuţ, iar acesta lobează balonul mult peste transversală. Min. 48, Moraes jr. execută o lovitură liberă de la 25 m lateral, dar Bălgrădean respinge în corner. Min. 62, Blay comite henţ în careul de 16 m, iar centralul partidei trece cu vederea o situaţie clară pentru echipa noastră de a deschide scorul.

Cinci minute mai târziu, brazilianul Bruno Moraes sparge gheaţa, dezgheţând tribunele cu cei aproximativ 400 de suporteri, marcând cu capul din careul de 6 m, din centrarea lui Băjenaru. Cu cinci minute înainte de finalul partidei, la staţia de amplificare a stadionului, crainicul Ionuţ Capotă a anunţat pe Moraes Bruno jucătorul meciului.

Ultima fază şi cea mai fierbinte a oaspeţilor, a adus la îngheţ tribunele, când Semedo, singur cu portarul, trimite cu latul din prima în plasa laterală, şi dintr-o poziţie laterală de poartă.

Aşadar, Gloria a făcut un pas important în sferturile de finală, de unde aşteptăm un adversar mai comod pentru elevii lui Nicolae Manea.

Duminică, 31.10, ora 19.20, Gloria va întâlni pe propriul teren pe Steaua Bucureşti.

Au jucat următorii:

Gloria Bistriţa: Albuţ, Petre Ciprian, Velcovici, Mureşan, Bruno Moraes, Aluisio Moraes (min. 60 Keita), Achim, Nalaţi (min. 18 Mandea), Frăsinescu, Szukala, Băjenaru (min. 71 Mărginean). Antrenor Nicolae Manea.

Unirea Urziceni: Bălgrădean, Blay, Nicu, Mehmedovic (min. 56 Filip), Musat, Muzac (min. 73 Văduva), Goge, Semedo, Todoran, Artiom Karamian, Arman Karamian. Antrenor: Octavian Grigore.

La centru a arbitrat Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea), ajutat de asistenţii Szekely Zoltan (Baia Mare), Gaspar Petru (Timişoara).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5