Fotbal. Liga I. Etapa a XXXII-a

GLORIA BISTRIŢA – UNIREA URZICENI 0-0

După duşul rece de sub Tâmpa şi uitat de băieţii magicianului Şumudică, iată că marţi, 11.05, de la ora 20,30, aceştia au scos un punct foarte important cu campioana Unirea Urziceni. Deşi jocul nu a fost unul spectaculos, mai ales în prima parte, când ambele echipe s-au tatonat studiindu-şi adversarul şi posibilele greşeli de unde putea veni golul. În repriza secundă am văzut mai mult spectacol, mai multe ocazii de gol la cele două porţi, cu un plus, ce-i drept mai mic, pentru vizitatori. Primul şut spre poartă aparţine lui Latovlevici, chiar în primul minut de joc balonul trecând la 2 m de bară. Cinci minute mai târziu, Arlauskis se remarcă în stilul său caracteristic la şutul puternic expediat de Ciprian Petre. Min 29 – oaspeţii ripostează prin Pădureţu, dar Albuţ reţine. Min. 33 – Dan Matei, singur în gura porţii, iroseşte un balon pe care scria gol, trimiţând cu capul pe lângă bară din lovitura liberă executată de Ciprian Petre. Min. 40 – Marinescu ratează din 8 m, trimiţând pe lângă buturile lui Albuţ. Min. 50 – Băjenaru combină cu neobositul Moraeş, care „ară” tot terenul, acesta trimite cu latul dar nu poate să-l învingă pe Arlauskis. Min. 60 – din nou oaspeţii sunt periculoşi prin Pădureţu, care execută o lovitură de colţ, iar Brandan ratează deschiderea scorului, trimiţând cu capul pe lângă bară.

Una peste alta, a fost un scor echilibrat deşi gazdele au fost nemulţumite întrucât s-au distanţat mai mult de lidera CFR, spre finalul jocului suporterii Gloriei au scandat minute în şir „CFR, CFR, CFR!”.

Etapa viitoare, vampirii lui Şumi vor întâlni pe propriul teren pe Poli Iaşi, aflată în zona nisipurilor mişcătoare. Partida se va disputa duminică, 16.05, de la ora 15,00.

GLORIA: Albuţ, Petre Ciprian (min. 87 Ze Rui), Ciucă, Mureşan, Moraeş (min.90 Coroian), Latovlevici, Frăsinescu, Homei, Hora, Matei şi Băjenaru (min. 81 Mărginean).

UNIREA: Arlauskis, Epaminonda, Galamaz, Bilasco, Paraschiv, Pădureţu, Brandan, Marinescu (min.67 Todoran), Maftei, Onofraş (min.60 Rusescu) şi Frunză (min.53 Semedo).

Au arbitrat, destul de bine, Dumitru Robert din Braşov, ajutat la cele două linii de Orbuleţ Mircea – Bucureşti şi Radu Iulian – Bucureşti.

Avertismente: Albuţ, Ciprian Petre, Moraeş, Frăsinescu, Dan Matei, Arlauskis, Marinescu şi Maftei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5