Fotbal. Liga I, etapa a 10-a

Gloria Bistriţa – Unirea Urziceni 0-0

Încă din era lui Dan Petrescu, cel care îşi mobiliza echipa punând-o cu fundu-n poartă, nelăsând şanse pentru adveersar de a marca, practicând un antijoc şi stricând tot ce este mai frumos sportului rege, iată că istoria se repetă şi cu alţi antrenori. Oare pe cine-l mulţumeşte acest joc prestat de Urziceni? Într-un cuvânt , îşi merită soarta de a juca în Liga a II-a tot aşa sau chiar mai rău. Am asistat la un asediu continuu la poarta lor, înmulţindu-se ocaziile mai ales în partea a doua a jocului, făcându-l mare pe Cernea prin intervenţiile sale.

În debutul partidei, arbitrul jocului a ţinut un moment de reculegere în memoria celor doi ostaşi bistriţeni căzuţi la datorie în Afganistan. Prima şi ultima fază mai fierbinte a oaspeţilor s-a petrecut în minutul 11 când Pădureţu scapă singur spre poartă, dar Albuţ rezolvă situaţia. Au urmat minute în şir când jucătorii noştri prin Bruno Moraes şi fratele său Aluisio, Predescu au asaltat poarta lui Cernea, de fiecare dată acesta făcându-şi treaba foarte bine. Min 44, urma să avem posibilitatea de a juca fără acei apărători puşi pe două linii, ci de a deschide scorul în urma unei lovituri de pedeapsă la faultul asupra lui Moraes jr. Şansele nu ne-au surâs întrucât acesta ratează trimiţând în stânga portarului, respingând în lateral.

În partea a doua a jocului am atacat pe flancuri cu mingi înalte, la firul ierbii, poate-poate găsim o breşă, dar această ocazie nu s-a ivit, întrucât această autobază cu fundul în poartă a dat roade pentru vizitatori până la final. Oare unde este spectacolul fotbalistic? Cu siguranţă au rămas corigenţi la acest capitol. Au urmat minute foarte bune pentru Mărginean, Băjenaru, Szukala, Mureşan şi Thaer în trei situaţii, asaltând poarta oaspeţilor dar fără nici un rezultat pe tabela de marcaj. Cu o echipă ca şi Urziceniul nu poţi juca, nu ai cum să marchezi, chiar dacă arbitrul partidei prelungeau cu încă o oră jocul.

În etapa următoare Gloria se va deplasa la lidera Oţelul Galaţi, echipa momentului din Liga I.

Bistriţa: Albuţ, Velcovici, Coroian, Moraes B. (min.69 Muresan), Moraes A., Achim, Mărginean (min.75 Thaer), Frăsinescu, Predescu (min.68 Petre Ciprian), Szukala şi Băjenaru.

Antrenor – Laurenţiu Reghecampf.

Urziceni: Cernea, Muşat, Mehmedovici, Maftei, Muzac, Goge, Pădureţu (min.10 Caramian), Todoran, Semedo, Tosca (min.80 Lupu) şi Rusescu.

Antrenor: Octavian Grigore.

Arbitrii partidei: Marcu Florin (Oradea), ajutat la cele două linii de Timar Iulius Radu (Marghita) şi Marinescu Vasile (Bucureşti).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5