Curs festiv la Universitatea Ecologică din Bucureşti şi la Şcoala Postliceală Sanitară Carol Davila Bistriţa

O festivitate emoţionantă şi de înaltă ţinută, cu multiple valenţe, trăiri şi amintiri din viaţa de student şi cursant postliceal, s-a derulat la Casa de Cultură a Sindicatelor Bistriţa în cadrul Universităţii Ecologice Bucureşti – Centrul Bistriţa şi a Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” Bistriţa, cu prilejul absolvirii şi încheierii anului de învăţământ 2016-2017.
Evenimentul, de o factură şi o sensibilitate aparte, s-a desfăşurat în cadrul „Cursului festiv” pentru promoţia 2017 a Universităţii Ecologice din Bucureşti, unde studenţii de la Facultatea de Drept, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Facultatea de Inginerie, împreună cu promoţia 2017 specializarea Asistenţi Mediclai Generalişti din cadrul Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” Bistriţa, au ascultat celebrul Gaudeamus Igitur şi Imnul Şcolii, a Universităţii, în prezenţa unui numeros public, a părinţilor, prietenilor, rudelor etc.
Au onorat cu prezenţa reprezentanţii conducerii judeţului, conducerii locale, profesorii, invitaţi, care au scos în evidenţă valoarea şi importanţa acestui moment în viaţa absolvenţilor şi rolul pe care îl au în societate după formarea profesională pe care au dobândit-o.
După înmânarea Diplomelor de absolvire a universităţii şi a şcolii postliceale, directorul Centrului de Documentare, Informare şi Înscriere Bistriţa a Universităţii Ecologice din Bucureşti şi directorul Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” Bistriţa, Alexandru Câţcăuan, a mulţumit celor prezenţi şi i-a felicitat pe absolvenţi pentru performanţa realizată şi pregătirea pentru viaţă, precizând că specialiştii formaţi, aflaţi sub sigla Ministerului Educaţiei Naţionale şi Liga Femeilor din jud. B-N, vor fi în slujba cetăţenilor din judeţul nostru şi din România.
Şi-au exprimat gândurile de felicitare privind realizările absolvenţilor în formarea personalităţii lor şi de buni specialişti, necesari judeţului şi ţării, precizând rolul lor în societate conf. univ. Oana Chindriş Văsioaia – decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, vicepreşedintele CJ B-N – Vasile Puica, subprefectul Terente Ciui, viceprimarul Bistriţei – Gelu Muthi şi directorul adjunct al Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” – dr. şi prof. Carmen Muscan.
Mesaje de mulţumire şi respect pentru corpul cadrelor didactice, autorităţi şi felicitări pentru colegi au fost transmise de către absolvenţii Florin Robert Oprescu de la Facultatea de Drept, Cristina Gavriloaie de la Facultatea de Ştiinţe Economice, Adrian Pelepco de la Facultatea de Inginerie, cât şi Ionuţ Mihai Şopterean de la Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” Bistriţa.
Lacrimi de bucurie, multe flori, felicitări, urări de succes, dorinţa de a se revedea au întregit atmosfera, momentele fiind imortalizate şi filmate pentru eternitate, programul artistic şi masa festivă derulându-se la Hotel-Restaurant „Cora”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5