Dă și tu o mână de ajutor! Campanie de colectare de alimente neperisabile şi bunuri de imediată necesitate!

Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud face apel la bistriţeni să vină în sprijinul persoanelor sinistrate, un punct de colectare fiind deschis deja în incinta Sălii Polivalente.

„Dă și tu o mână de ajutor! A fost înființat centrul de colectare de bunuri pentru a veni în sprijinul persoanelor sinistrate din județele afectate de inundații din România. În Bistrița-Năsăud, centrul funcționează începând din 9 iulie și până în 17 iulie, între orele 14.00 – 17.00, la sediul Asociaţiei Impact Bistriţa, în incinta Sălii Polivalente, et. 1, camera 9 (fostul spaţiu Spiru Haret). Cetățenii sunt rugați să doneze alimente neperisabile, cu termen de valabilitate bun (conserve, apă, făină, ulei, zahăr, mălai, orez) sau bunuri de imediată necesitate – pături, saltele etc (în stare bună și curate)”, se arată în informarea Prefecturii.

Acest centru a fost deschis la inițiativa Ministerul Afacerilor Interne, Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud, în colaborare cu Direcția pentru Sport şi Tineret Bistrița-Năsăud, cu sprijinul Asociației Impact Bistrița.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5