Dacia Logan din partea Senatului pentru Spitalul năsăudean

Ca în fiecare toamnă, după adunarea roadelor pământului dăruite de Dumnezeu celor harnici şi credincioşi, dar mai cu seamă acelora cu inima mare, Spitalul orăşenesc „Dr. George Trifon” Năsăud beneficiază de donaţii constând în produse alimentare. Aşa cum ne informează managerul spitalului, dr. Adrian George, ajutoarele au venit şi acum din partea parohiilor ortodoxe şi penticostale din zona Năsăudului, dar şi din partea unor oameni de afaceri sau organizaţii. Astfel, Parohia Ortodoxă din Nepos, prin preotul Vasile Rus, a trimis cartofi şi ceapă; Parohia Ortodoxă Mocod, preot Dan Vasile, a donat fasole, ulei, zahăr, vinete, ardei etc.; Biserica Penticostală Nepos – prezbiter Onişor Pop a dăruit cartofi.
„Aceşti oameni de bine s-au alăturat unui vechi prieten al spitalului, care vine în sprijinul unităţii spitaliceşti ori de câte ori avem vreo problemă. Vorbim aici de ing. Viorel Vasile Naşcu – patronul SC Axa”, a precizat dr. George Adrian.
„Spitalul nostru a primit o Dacia Logan (an de fabricaţie 2005, având 95.000 km la bord) din Parcul de maşini a Senatului Românie. A fost cu totul întâmplător, ca să spun aşa, când, prezenţi fiind la o şedinţă la judeţ, unde ne-am deplasat cu „papucul” spitalului, vechi de peste 14 ani, am rămas în pană. Prezent la şedinţa respectivă era şi viceprimarul Niculai Găitan care, de fapt, ne-a şi adus la Năsăud cu maşina personală. Atunci ne-a promis că va face tot posibilul să ne ajute cu un mijloc de transport pentru a face faţă cerinţelor zilnice ale spitalului. Momentul a venit acuma, când senatorul Dorin Dobra, un bun amic al viceprimarului Niculai Găitan, ne-a donat această Dacia Logan, căreia i-am făcut deja reviziile, constatând că merge foarte bine, urmând să o înscriem şi să ne ajutăm cu ea. Avem de făcut o mulţime de drumuri la CAS sau la DSP Bistriţa pentru rapoartele lunare, dar şi pentru procurarea de vaccinuri şi materiale dezinfectante. Maşinile care le avem sunt depăşite atât din punct de vedere a uzurii şi a aspectului exterior, cât şi tehnic, fiind cu o vechime de peste 14 ani.
Pe această cale le mulţumesc acelora care ne-au ajutat sprijinind Spitalul orăşenesc „Dr. George Trifon” Năsăud cu alimente, dar şi cu acest mijloc de transport”, a ţinut să spună managerul George Adrian.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5