Dan Barna: Una dintre prioritățile mele ca Președinte al României va fi aprobarea și implementarea Strategiei Naționale de Resurse Umane în Sănătate

 

Mii de tineri termină în fiecare an studiile în medicină. Și totuși suntem o țară care duce lipsă de medici. România este principalul rezervor de medici străini care practică în vestul Europei.

Mărirea salariilor a fost benefică, dar este departe de a fi suficientă. Ce să facă într-un spital din care lipsește aparatura cu care să-și facă treaba?

Sondajele în rândul medicilor arată că principalul motiv de emigrare în ultimii ani este absența posibilităților de dezvoltare profesională și dotarea deficitară a spitalelor publice.

Una dintre prioritățile mele ca Președinte al României va fi aprobarea și implementarea Strategiei Naționale de Resurse Umane în Sănătate, un plan de măsuri inteligente și concrete pentru una din cele mai importante și inteligente bresle ale României: medicii.

Citește și celelalte #proiectepentruRomânia pe www.danbarnapresedinte.ro/zece_proiecte_pentru_romania și votează #DanBarnaPresedinte pe 10 noiembrie!

 

Comandat de Uniunea Salvați România. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190911

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5