Daniel Suciu îi răspunde lui Robert Sighiartău: Îşi jigneşte propriii primari. Ce a rămas după conducerea PDL?

         Deputatul Daniel Suciu a ţinut să-i dea replica secretarului general al PNL, Robert Sighiartău, care a făcut „declaraţii drăguţe” la una din „rarele descălecări” în judeţ, considerând că ele se potrivesc „ca nuca-n perete”.

         „Nu ştiu ce servesc la şedinţele de partid la sediul PNL, dar poate vrem şi noi, păentru că altfel nu-mi explic cum poţi tu, secretar general al unui partid, provenit din Bistriţa, să vii în faţa cetăţenilor din acest judeţ şi să spui că în judeţul Bistriţa-Năsăud doar s-au asfaltat doar nişte uliţe şi atât. L-aş ruga pe domnul secretar general al PNL să nu mă căineze pe mine, al cui adjunct sunt sau nu sunt, în condiţiile în care el este adjunct al unui om fără job. Preşedintele PNL este angajat fictiv sau a fost angajat fictiv la o firmă din Târgu Mureş, trăieşte de pe banii PNL. Îl rog să nu facă asocieri care le dăunează fundamental”, a declarat Suciu.

         Acesta a menţionat că, atunci când deputatul Robert Sighiartău face anumite declaraţii, „îşi jigneşte propriii primari”, în condiţiile în care acele uliţe sunt drumuri judeţene şi naţionale care au intrat în proces de reabilitare.

         „Domnul Robert Sighiartău nu este la prima gafă. „Nişte uliţe” în Bistriţa-Năsăud sunt de fapt vreo 34 de proiecte aprobate şi semnate prin Ministerul Dezvoltării Regionale de Guvernul PSD şi ALDE, în valoare de 104 milioane lei, bani care se duc exclusiv de la „ciuma roşie” către primăriile conduse de primari ai PNL, care sunt primari foarte buni. Nişte uliţe sunt de fapt drumurile judeţene Visuia – Silivaş, Archiud – Sânmihai, Negrileşti – Breaza, Uriu – limită Maramureş, Măgura Ilvei – Lunca Ilvei, Strugureni – Matei, Nuşeni – Corvineşti, Buduş – Şieu plus patru poduri. Dacă veţi lua traseul acestor drumuri judeţene care se vor finaliza până în 2020, veţi vedea că trec şi prin comune conduse de primari PNL”, a explicat deputatul Suciu.

         Parlamentarul PSD a ţinut să-i întrebe pe foştii membri ai PDL „ce a rămas după mandatul în care ei au fost la conducerea Consiliului Judeţean”, în contextul în care în această guvernare, sunt 165 de proiecte semnate şi în execuţie prin PNDL. „Ştiu că vine rar şi trebuie să-şi impulsioneze colegii, ba de la municipiu, ba de la judeţ, că nu mai înţelege nimeni ce-i la ei, dar vreau să-l întreb de ce atunci când au avut toată puterea în acest judeţ nu au reuşit să modernizeze toate drumurile naţionale din zonele în care trăim,  de ce n-au reuşit ca pe DN 17C şi DN 17D – era Liviu Rusu preşedinte de Consiliu Judeţean, Ioan Oltean mare la Bucureşti – să pună o palmă de asfalt”, a adăugat Daniel Suciu.

         Parlamentarul bistriţean a  nominalizat şi primăriile conduse de primari liberali care au proiecte finanţate de Guvern, precum Chiochiş, Coşbuc, Feldru, Ilva Mare, Lunca Ilvei, Matei, Miceştii de Câmpie (de 30 milioane lei), Negrileşti, Nuşeni, Sângeorz Băi, Rebrişoara, Runcu Salvei, Spermezeu, Şieu Măgheruş sau Şieuţ.

       

Comentarii

09/02/19 13:20
ioan rusu

Domnul deputat, dacă tăticul lor, Băsescu, ..., la ce să te mai aștepți?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5