Daniel Suciu (PSD): Să vă fie ruşine!

„Aţi fost ci toţii martori la ceea ce s-a întâmplat astăzi, aţi primit dispoziţia de convocare a şedinţei în jurul orei 10.30, atunci a apărut pe site. Este modul în care PDL, Liviu Rusu şi aceşti consilieri jenanţi înţeleg să trateze locuitorii judeţului. Eu cel puţin am fost invitat la 12.01 la şedinţă. Din punctul nostru de vedere, această şedinţă nu este statutară, sunt 30 de consilieri în Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, plus preşedintele, în sală sunt 15 consilieri cu tot cu el.

Este un abuz incalificabil, continuă o serie de abuzuri fără margini acest preşedinte, este regretabil că bugetul judeţului şi soarta foarte multor primării şi oamenii depinde de o decizie arbitrară pe care cei din sală o iau.

Din ce am văzut în documente, toate comunele PDL primesc extrem de mulţi bani, iar comunele PSD şi PNL sunt lăsate din nou fără niciun ban. Vom ataca în contencios administrativ acest buget criminal, vom cere prefectului, când se va întoarce din concediu, să blocheze acest buget. Mi se pare o obrăznicie fără seamă, în contextul în care foarte mulţi oameni condamnă modul în care este condusă această ţară, condamnă nesimţirea şi îngâmfarea acestor oameni, să faci aşa ceva astăzi, să convoci astfel şedinţa de Consiliu Judeţean.

Mi se pare un dispreţ total, nu faţă de noi, noi nu îi mai întoarcem şi celălalt obraz. Liviu Rusu comite o ilegalitate, şi daţi-mi voie să-i transmit un mesaj: Să-i fie ruşine lui, tuturor celor de la PDL”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]