Dorin Popescu: Consiliul Judeţean este într-o ilegalitate clară

Vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, consilierul judeţean, liberalul Dorin Popescu a vorbit despre ultima şedinţă extraordinară a CJ, de joi, 19 ianuarie. O şedinţă nestatutară, spune liberalul Dorin Popescu.

Popescu mai susţine că în tot acest demers de ilegalitate, preşedintele CJ, Liviu Rusu, a fost ,,ajutat” de secretarul judeţului Iosif Redl şi de consilierii PDL.

Pe scurt, rămânând în acelaşi registru de exprimare a lui Dorin Popescu, un abuz săvârşit de un ,,mastodont” (Liviu Rusu), ,,o cârpă de şters pantofii” (Iosif Redl) şi ,,nişte pinguini” (consilierii judeţeni PDL).

,,I-am spus foarte clar domnului preşedinte Liviu Rusu că şedinţa este nestatutară. El cu gura lui a spus că sunt 15 consilieri în sală. Nu ai ce să discuţi cu Liviu Rusu. Este un personaj absolut dubios.

Este fără dubii că tot ce s-a votat în şedinţa de joi, 19 ianuarie 2012, este absolut lipsit de substanţă, este ilegal.

Ideea este foarte clară. Consiliul Judeţean este într-o ilegalitate clară încă de când s-a înfiinţat, în primul rând prin modul cum se convoacă şedinţele.

Efectiv acest Consiliu Judeţean este ilegal şi noi suntem primii, dacă am mai găsi pe cineva de acolo cât de cât cu mintea limpede, să ne dăm azi, mâine, demisia şi să provocăm alegeri anticipate, măcar la nivel de Consiliu Judeţean, dacă nu se poate la nivel de împărăţia lui Traian Băsescu.

Nu mă surprinde absolut deloc atitudinea lui Liviu Rusu, disperarea lor, pentru că ei sunt la ora actuală disperaţi.Văd că tot ce au construit ei în mintea lor bolnavă se prăbuşeşte ca un castel de nisip sau ca un castel de cărţi”, a declarat consilierul judeţean PNL Dorin Popescu.

Iosif Redl, cârpa de şters pantofii a lui Liviu Rusu

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, liberalul Dorin Popescu s-a lansat într-un atac virulent şi la adresa secretarului judeţului, Iosif Redl.

Popescu a menţionat că Iosif Redl se lasă folosit de către Liviu Rusu pentru toate mizeriile care trec prin ,,creieraşul” acestuia.

,,Îl cunosc de foarte multă vreme pe Iosif Redl. Un om cu o experienţă juridică de necontestat, dar din păcate am avut tot timpul discuţii vizavi de comportamentul lui Iosif Redl şi eu recunosc, în majoritatea timpului, i-am luat apărarea, am zis că e spre final de carieră, dar domnul Iosif Redl iese din cariera aceasta extrem de importantă, de secretar al judeţului, pe post de cârpă de şters pantofii, folosită de către Liviu Rusu.

Din păcate, asta este. Îl foloseşte Rusu Liviu la toate mizeriile care îi trec prin creieraşul lui. Din păcate, nu conştientizează la ce se expune, pentru că o manevră de genul făcută ieri, şi sper că nu şi-a pierdut uzul raţiunii să meargă pe ideea de a trece 17 consilieri pe procesul verbal, în condiţiile în care au fost doar 15, s-ar putea să fie încă o piatră de moară la viitorul domniei sale”, a subliniat Dorin Popescu.

Consilierii judeţeni PDL, nişte pinguini. O echipă de mulţi.

Pe de altă parte, consilierul judeţean PNL Dorin Popescu susţine că vina pentru abuzurile săvârşite în Consiliul Judeţean o poartă şi consilierii PDL, despre care Popescu a spus că sunt ,,nişte paiaţe”, ,,nişte pinguini”, ,,nişte necuvântătoare”.

,,Există şi răspunderea consilierilor judeţeni PDL. Noi ne tot certăm cu mastodontul Rusu Liviu. El este cel care dictează, dar ceilalţi sunt nişte paiaţe, nişte păpuşi trase de sfori, pentru că în afară de faptul că sunt necuvântători, aproape toţi, nu ştiu dacă le ştiţi vocile, sunt mulţi. Sunt o echipă de mulţi, acolo. Nu au atitudine. Mai scapă câte unul un cuvânt din greşeală şi îi vezi cum se repliază.

Sunt ca şi pinguinii care coboară pe calota glaciară. Aţi văzut: vin toţi pe scări în şir indian, ca şi pinguinii, ridică toţi mâna, votează şi pleacă acasă.

Este degradant. Aceşti oameni au fost votaţi de populaţia judeţului. Nu ştiu dacă au curajul să iasă pe stradă, să îi vadă lumea. Se ascund, dar nu îi caută nimeni.

Şi ei sunt răspunzători pentru abuzurile făcute în Consiliul Judeţean. (…) Măcar, consilierii PNL au şi creier, spre deosebire de ăştia care sunt trepanaţi şi nu au o opinie.Eu nu aş vota niciodată o ilegalitate, chiar dacă mi-ar spune partidul, pentru că ştiu ce înseamnă să votezi o ilegalitate”, a concluzionat Dorin Popescu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5