Daniel Suciu (PSD) îi ameninţă pe Liviu Rusu şi Iosif Redl cu plângere penală

PSD îi ameninţă pe preşedintele Consiliului Judeţean şi pe secretarul judeţului cu plângere penală! Consilierul judeţean PSD Daniel Suciu a anunţat că formaţiunea sa va depune o plângere penală împotriva lui Liviu Rusu şi Iosif Redl pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

,,Săptămâna aceasta vom depune o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva preşedintelui CJ Liviu Rusu şi a secretarului Iosif Redl, eu din partea PSD, probabil cu Dorin Popescu de la PNL, dacă colegii liberali vor accepta.

Din punctul nostru de vedere a nu pune pe ordinea de zi un proiect de hotărâre iniţiat de către 16 consilieri judeţeni este un cras abuz în serviciu şi un dispreţ faţă de cei 30 de consilieri judeţeni şi într-un total dispreţ faţă de lege”, a spus Daniel Suciu.

Tânărul consilier judeţean şi-a luat revanşa faţă de replice acide aduse de preşedintele CJ Liviu Rusu în ultima şedinţă de Consiliu Judeţean, când acesta i-a recomandat lui Suciu, ,,să nu mai fie servitorul unui grobian…”

,,Voi trece cu destulă lejeritate peste jignirile pe care mi le-a adresat personal, pentru că am ajuns la o concluzie tristă, mai mult de atât preşedintele CJ Liviu Rusu nu poate, dar modul lui de a se comporta din nou ca un moşier pe propria plantaţie, având pretenţia ca noi, consilierii judeţeni, să fim nişte mici sclave Isaura… îl dezamăgim, nu vom fi niciodată la bunul lui plac şi vom atrage atenţia şi vom vota împotrivă proiectelor de hotărâre care sunt greşite. A avut din nou o atitudine descalificantă pentru un preşedinte de Consiliu Judeţean, şi aici mă refer la modul în care înţelege să conducă şedinţele. Nu domnia sa conduce acest judeţ, acest judeţ este condus de către Consiliul Judeţean. Domnia sa pune în aplicare ceea ce noi hotărâm”, a reacţionat Daniel Suciu.

În plus, consilierul judeţean social-democrat l-a acuzat pe Liviu Rusu ,,că habar nu are în ce funcţie a ajuns”.

,,Vreau să îi transmit un mesaj foarte simplu, să nu mai fie preocupat de viitorul meu politic, să nu mai îmi dea sfaturi vizavi de caracterul meu şi de modul cu trebuie să mă comport, pentru că oricum nu le ascult. Din moment ce dânsul consideră că un om mai tânăr decât domnia sa nu are căderea morală să îşi spună un punct de vedere înseamnă că nu am ce discuta cu acel om, şi ne dovedeşte pe zi ce trece, că habar nu are în ce funcţie a ajuns şi ce înseamnă fişa postului a unui preşedinte de CJ”, a spus Suciu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5