Daniel Suciu (PSD): Toţi care au tangenţă cu Oltean vor avea de pătimit în continuare

Scandalul din jurul primarului municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, loveşte şi la Bistriţa…deocamdată, în postura, de subiect de conferinţe de presă. Omul de legătură, cine altul, decât secretarul general al PDL Ioan Oltean, cel care l-a susţinut pe premierul Emil Boc, care la rândul său l-a girat pe Sorin Apostu.

În opinia liderului TSD B-N , Daniel Suciu, deputatul PDL Ioan Oltean ,,are o problemă, dacă nu legală, cel puţin extrem de mare legată de moralitate”. Suciu a făcut referire şi la ultima vizită a lui Oltean la DNA.

,,Am văzut cu surprindere că domnul Ioan Oltean are intrare separată la DNA. Toţi ceilalţi oameni acuzaţi, suspicionaţi îşi asumă vizitele pe la DNA. Domnul Ioan Oltean a fost prins cu mâţa în sac şi a trebuit să recunoască la un post de televiziune, că da, într-adevăr, a fost la DNA, la Oradea, să dea cu subsemnatul, vizavi de implicarea sa în cazul Mircea Man.

Şi cum în politică, în afaceri, nu există coincidenţe, voi face un remember asupra protejaţilor lui Ioan Oltean. Şi am aici o listă: Ioan Nelu Botiş, Ioan Andreica, Crinuţa Dumitrean. Ajungem la Liviu Rusu şi Luca Iancu. Silviu Bian, arestat, numele lui Ioan Oltean, implicat inclusiv în acest subiect, Mircea Man, scandalul băieţilor deştepţi.

Se pare că toţi cei care au tangenţă cu domnul Ioan Oltean au de pătimit şi vor avea de pătimit în continuare”, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul TSD B-N, Daniel Suciu.

Suciu a vorbit şi despre cazul Sorin Apostu de la Cluj-Napoca, şi a precizat că este dovada clară a sistemului mafiot pe care PDL l-a implementat în Transilvania.

,,Domnul Oltean are o problemă dacă nu legală, cel puţin extrem de mare legată de moralitate, ca să nu mai vorbim de cazul Sorin Apostu, care este dovada cea mai clară a sistemului mafiot pe care PDL l-a implementat în Cluj, în Transilvania, ca să nu mai vorbim de sistemul mafiot la nivelul naţional.

Înţelegem că este numărul doi în PDL, că ocupă o funcţie importantă în stat, dar îi cerem doamnei Macovei să aplice acel cod de etică şi în cazul domnului Oltean, pentru că domnia sa are extrem de multe explicaţii de dat în acest moment”, a subliniat liderul PSD.

Suciu a mai spus că ultimele scandaluri în care sunt implicate nume grele din PDL nu reprezintă altceva decât ,,imaginea partidului stat care azi conduce România”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5