Dans sportiv. Rezultate remarcabile pentru Top Dance Life Bistriţa la Open-ul Germaniei

Dansul sportiv bistriţean confirmă încă o dată pe podiumurile din străinătate. Rezultate remarcabile au fost obţinute de perechile de la Top Dance Life Bistriţa, care au participat la Open German Championships de la Stuttgart.

         Astfel, Andra Beatrice Galbăn  şi Alessandro Lippi au cucerit locul 7 din 49 de perechi la WDSF PD Professional Rising Star Standard. Mai mult, aceştia au obţinut locul 18 la WDSF Professional Super Grand Prix, într-o competiţie  a celor mai bune perechi de dans din lume. De altfel, directorul clubului bistriţean, Doina Galbăn, consideră că acest loc 18 este unul mai important pentru sportivii ce au reprezentat România, asta în condiţiile în care medaliaţii din cealaltă finală nu au reuşit clasări peste bistriţeni.

         Cristi Pop şi Diana Petri s-au clasat pe locul 20 din 106 perechi la categoria A Class Adult Standard, Vlad Ţurlaş şi Miruna Cosug au obţinut locul 23 la categoria Juniori 1 – Standard, în timp ce Tudor Creţan şi Laura Nechiti au încheiat competiţia pe locul 10 la categoria Juvenil 1 – Standard.

         „Sunt rezultate care denotă multă muncă şi ore de antrenament pentru aceşti sportivi. Mulţumim antrenorilor Dorin Galbăn, Andra Galbăn şi Rareş Moldovan, dar şi părinţilor pentru susţinere. De asemenea, trebuie să menţionăm că o parte din cheltuielile de deplasare au fost susţinute printr-un proiect finanţat nerambursabil de către Consiliul Judeţean”, ne-a declarat Doina Galbăn, directorul Top Dance Life Bistriţa.

         

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5