Comsig Automobile Bistriţa

Das auto The 21st Century Beetle

Noul reprezentant al grupului de firme Comsig Automobile Bistriţa, unic distribuitor Volkswagen, a prezentat, luni, de la ora 17.00, în incinta showroom-ului de pe str. Libertăţii, nr. 50A, noul tip de autoturism Volkswagen Bettle. Precum o mireasă îmbrăcată în alb, acest autoturism a fost vedeta celor prezenţi într-un număr destul de mare. În deschidere, reprezentantul firmei, manager Petru Sighiartău, a mulţumit tuturor celor prezenţi, în mod special presei, celor care au mediatizat acest eveniment, amintind că acest grup de firme vine în sprijinul bistriţenilor cu oferte flexibile de servicii, asigurând mijloace de transport, trailere şi, bineînţeles, vânzări la mâna a doua. În continuare, Alin Sighiartău, managerul Service, a declarat: „Odată ajuns aici, preluând această unitate, am rămas surprins de aparatura performantă, văzută doar în reviste. Acest serviciu are capacitate mare, având specialişti care fac lucru de calitate, fiind specializaţi cu toţii la Porsche România, cunoscând automobilele Volkswagen în cele mai mici detalii. Referitor la tarife, pot spune că avem preţuri bune pentru oricine, iar pentru clienţii fideli aceştia vor beneficia de preţuri mult mai bune. Nu dorim să câştigăm doar noi, ci să câştigăm cu toţii”.

În final, directorul de vânzări Lemuel Sighiartău, a prezentat noul tip de autoturism, asigurând toţi clienţii că acest automobil are preţ bun, cât despre calitate, nu este de comentat. Conducerea Comsig Automobile Bistriţa a pus la dispoziţia tuturor celor prezenţi câte un formular pentru completare pentru o asigurare RCA la o tombolă. Câştigătoare a fost Cicioc Dorina.

A fost cândva maşina tuturor. Acum este maşina dumneavoastră

Broscuţa a fost mereu o maşină aparte, dar în secolul 21 oferă şi mai multă individualitate, pentru că posibilităţile de personalizare sunt mai variate ca niciodată. Liniile de echipare „Design” şi „Sport” accentuează diferite caracteristici, şi anume, confort, design şi sportivitate, oferind totodată numeroase dotări opţionale pentru personalizare.

Prima Broscuţă a făcut oamenii independenţi. Aceasta îi face mai rapizi

…aşa cum o spune şi denumirea sa: Beetle „White Turbo”. Modelul special, produs în ediţie limitată, Pure White uni, cu jante „Tornado”, din aliaj uşor, de 19” şi cu inscripţia evidentă „Turbo”, aplicată pe uşi, arată imediat că îi face plăcere să alerge pe şosele. Din păcate, acest Beetle cu motorul său puternic TSI 2 de 147 kW, dispare cam repede din raza vizuală.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5