De ce tot mai multe persoane aleg piatra naturală?

Utilizarea pietrei naturale în decorarea interioară a unei case este din ce în ce mai populară. Într-adevăr, un strat de piatră pentru decorarea pereţilor are multe avantaje. Pietrele de perete sunt foarte uşor de instalat, în general sunt uşoare. În interior, longevitatea lor este bună. Întreţinerea este uşoară; trebuie doar să le curăţaţi cu puţină apă şi săpun. Piatra naturală este un material nobil şi autentic. Vă va îmbrăca casa în cel mai scurt timp. Vă aduce căldura în locuinţă, precum şi o notă rustică şi sofisticată în acelaşi timp. Este ideal pentru a îmbrăca un perete în camera de zi sau pentru a crea o „casă prietenoasă”. De asemenea, îşi va găsi locul foarte bine în baia de exemplu şi îi va aduce astfel moliciune şi căldură. Cu piatra decorativa pot fi decorați atât pereții exteriori, cât și cei interiori.

Vânează naturalul, revine în trend! Piatra naturală revine într-adevăr în decor.

Dar nu este întotdeauna uşor de integrat în interiorul sau exteriorul unui spaţiu. În funcţie de modelul de piatră decorativă pe care l-aţi ales, va trebui, de asemenea, să realizaţi o îmbinare folosind în general un mortar standard. Aflaţi cum să alegeţi pietrele naturale care să se potrivească în mod ideal cu casa ta. Piatra decorativă de perete are totul! Îşi va găsi locul perfect în casa ta şi se va adapta la toate dorinţele tale! Vei putea avea un interior care seamănă cu tine.

Alegeţi piatră naturală în funcţie de utilizare

Gândiţi-vă mai întâi la utilizare. Puteţi instala pietre naturale oriunde în casă. Dar nu toate pietrele naturale sunt potrivite pentru toate utilizările. În aer liber, este esenţial să alegeţi pietre naturale neporoase şi rezistenţe la îngheţ. În interior, optează pentru o piatra decorativa exterior naturală care să nu se păteze în ciuda stropirii cu apă sau grăsime. În baie, evitaţi pietrele naturale care conţin o mulţime de calcar, care sunt greu de curăţat. Pentru pardoseli, asiguraţi-vă că aşezaţi pietre naturale care au fost tratate cu un antiderapant. Fie pentru bucătărie, sufragerie, baie sau chiar în aer liber.

Piatra naturală este flexibilă. Într-adevăr, piatra naturală, cu culorile şi texturile sale variate, permite toată îndrăzneala decorativă. Puteţi alege piatra naturală uşoară pentru a da o atmosferă de ţară casei. Idealul este să-l combinaţi cu mobilier şi obiecte găsite în pieţele de vechituri. Paradoxal, piatra naturală întunecată va adăuga, de asemenea, o notă de modernitate şi design celor mai contemporane decoraţiuni. Ardezia şi cărămidă se combină şi răspund reciproc într-un decor în stil industrial. Într-adevăr, piatra naturală se potriveşte bine cu toate atmosferele decorative.

Gândeşte-te la întreţinerea pietrei tale naturale

După cum s-a menţionat anterior, asiguraţi-vă că alegeţi o piatră naturală care să reziste la curăţarea intensă în baie şi în bucătărie. Pentru alte părţi, mai puţin supuse stropirii şi murdăriei, alegerea este mai largă. Piatra naturală aduce căldură, rezistenţă şi suflet decorului tău. De asemenea, trebuie să reţineţi cum va trebui să o întreţineţi pentru a şti care piatra naturală este cea mai potrivită. Este ideal să solicitaţi sfaturi de la comercianţii cu amănuntul de piatra naturală pe baza nevoilor pe care le aveţi.

 

Comentarii

19/06/21 12:24
Din cartiere

Amuuu... trebe sa pricepetzi ... ca depinde de fapt dupa cine vreti sa " azvarliti " cu ele... Dupa " caini " sunt bune si alea de rau... dar dupa " patroni si guvernanti " trebuie ceva... mai " special " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5