De râsul lumii! Baie în lacul peştilor, din parc!

Foto: Marius Chiuzan

Cu toate că suntem într-o perioadă destul de rece, de sfârşit de vară, un grup de mai mulţi copii ai celei mai numeroase etnii bistriţene s-au încumetat sâ facâ o baie în noul lac din Parcul Municipal. Aceştia s-au scufundat pentru a lua de pe fundul bazinului monedele aruncate de nuntaşi în timpul cununiilor civile oficiate în Parc.
În timp ce copiii culegeau monede, niciun privitor nu a avut spiritul civic de a-i opri, iar în zonă nu a fost nici un agent de pază care să-i sperie cel puţin pe acei copii şi să-i determine să renunţe la acţiunile lor.
Dacă nu vom şti cu toţii să ne apărăm parcul, să oprim pe cei care sar în apă, distrug iarba, arună lângă coşul de gunoi, nu ştim ce soartă va avea parcul. Sperăm ca peştişorii să aibă o viaţă bună când vor veni acolo. Dacă nu, vom ajunge să spunem că nu merităm această investiţie europeană. Haideţi, împreună, să avem grijă de această zonă, una dintre cele mai frumoase din oraş. Poliţia comunitară, dar şi oamenii simpli, când vedem o neregulă să nu stăm cu mâinile în buzunar. E parcul bistriţenilor !

Comentarii

28/08/13 08:38
Vizitator

Dupa ce s-a dat startul la oficierea casatoriilor civile in parcul proaspat reabilitat, iata un motiv in plus pentru ca in cladirea eliberata recent de clubul Gloria situata pe strada Parcului, 3, peste drum de oglinda de apa amenajata in parc sa fie amenajata Casa Casatoriilor si mutate unele servicii din cadrul primariei. Astfel, s-ar crea direct sau indirect o mai buna supraveghere a pastrarii dotarilor si functiunilor din preajma foisorului, zona cea mai animata din parcul municipal.

29/08/13 21:41
andra

Se putea ca la noi sa se pastreze ceva civilizat??? In acest caz trebuie luate masuri urgent, trebuie pusa paza si amendati fara discutie cei care incarca regulile. Pusi la munca in folosul comunitatii, sa faca ei curat sa stie ce inseamna sa ai grija. Regretabil....!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5