PSD Bistriţa: Trambulinele din parc zac seduse, abandonate și rănite în parc!

A fost frumos! Dragă Primărie, ne-ai anunțat cu mare tam tam că le-ai cumpărat, apoi le-ai păzit 24 de ore cu polițiștii locali, iar după un an trambulinele din parc zac seduse, abandonate și rănite în parc. Suntem constructivi și vă sugerăm să le mutați în cel mai mare patinoar din țară, că și așa zace și acela nefolosit la câteva sute de metri! Păi, se poate?!
PS: Nu faceți zeci de poze cum ne-ați obișnuit?, transmite PSD Bistriţa, pe pagina de facebook.

Comentarii

10/08/23 14:20
un cetatean

Ce fini observatori au devenit brusc pesedistii! Trambulinele din parc asteapta strutii si merele de plastic ale voastre. Pe langa alte "mari realizari" pesediste de care nu pomeniti, ca aveti mintea scurta.

10/08/23 14:35
un cetatean

Si inca ceva tovarasilor pesedisti: pesedistii angajati la Primaria Bistrita, sunt bine si sanatosi? Ca le pasa sau nu de intereseler cetatenilor, e alta discutie. Intreb pentru un prieten.

10/08/23 14:46
Toni

Prostănacii de la PSD Bistriţa ar trebui să înveţe mai întâi să vorbească si să scrie corect româneşte. Exprimarea "...iar după un an trambulinele din parc zac seduse, abandonate și rănite în parc" este redundantă si "sună ca dracu" după cum s-ar exprima un clasic în viaţă, care pe 22 decembrie, 1989, în "conclavul" din fostul CC al PCR, atunci când iniţiatorii proclamaţiei către ţară voiau să definească Naţionale drept "organ de partid şi de stat".

10/08/23 17:42
Faceți coaliție!

Cui să-i pese de? Liberalilor? Faceți o coaliție! Puteți-vă între voi!

11/08/23 01:33
Antipod

Pesede - partid viclean,
Haida cu noi la Beclean,
Ca să punem trambuline
Pe podul tău - cu buline.

12/08/23 09:21
George Carp

Și sunt seduse bine trambulinele?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5