De trei ori aur

Daca anul 2011 a fost unul excelent pentru Boxul Bistritean, medalii la Camp.Europene si Mondiale , iata ca si anul 2012 a inceput senzational pentru cei care iubesc acest sport, cu un numar de 10 medalii la Campionatul National .

La Arena Mall din Buzau, intr-o atmosfera incendiara, s-a desfasurat Campionatul National de box feminin, unde au participat si sportivele de la C.S.M. Bistrita. A fost o competitie importanta pentru Boxul Bistritean, deoarece numarul de medalii cucerite este impresionant.

Protagonistele acestui concurs sunt: Seni Andreea categoria 50 Kg, Cosma Cristina cat. 54 kg,campioane ale Romaniei -eleve la Sc.Gen. Mihai Eminescu din Nasaud si Lacatus Paula Elena cat.81+, eleva la Sc.Gen.Budacu de Sus. Vicecampioane ale Romaniei sunt: Moldovan Emiluta cat.70 kg, Nutiu Camelia cat.81+ - Sc.Gen.Budacu de Sus , Lehaci Monica 81 kg si Bugnar Denisa Bianca cat.75 kg – L.P.S. Bistrita si medalii de bronz : Turc Ana-Maria cat.60 kg, Moga Laura cat.75 kg –Budacu de Sus si Baciu Ionela – Gr.Sc.Servicii Bistrita.

Din presa centrala a reiesit ca acolo s-au dat lupte grele intre spectatori si arbitrii oficiali, delegatul general care este si presedintele comisiei Centrale al arbitrilor din Romania, a fost batut de catre spectatori , de aceea am vrut sa aflam si parerea celui mai autorizat si apreciat din lumea boxului Bistritean si nu numai, antrenorul emerit Nicolae Dumitru Zapartan, omul care le-a condus din colt pe aceste minunate sportive.

Orice competitie de asemenea nivel in care fiecare club si antrenor doresc sa fie cei mai buni si sa castige cat mai multe medalii, patimile sunt mari, nervii antrenorilor sunt intinsi la maxim , iar uneori deciziile arbitrilor nu sunt in conformitate cu ce se intampla in ring. Din pacate, am avut si eu parte de asemenea moment , dar de aceasta data cred ca lucrurile au scapat de sub control, oficialii Galei , in frunte cu presedintele Comisiei Centrale a Arbritrilor au oprit Gala in acea seara, dar dupa discutiile cu presedintele F.R.B. Rudel Obreja, meciurile s-au jucat a doua zi.

Revenind la aceasta competitie , nu pot decat sa le multumesc acestor sportive care au dat dovada de multa seriozitate , competivitate , dorinta de a castiga si mult curaj. Au luptat exemplar, si-au dorit foarte mult sa obtina un loc cat mai bun , iar dupa tot efortul imens pe care l-au depus, dupa pumnii pe care i-au primit , aceste medalii sunt cu atat mai pretioase.

Le multumesc profesorilor si directorilor de la Sc.Gen.Mihai Eminescu, Gr.Sc.Servicii Bistrita, Sc.Gen.Budacu de Sus , care au fost alaturi de ele si le-au sprijinit si inteles , conducatorilor C.S.M. Bistrita Maria Samartean si Marius Bachner si nu in ultimul rand colaboratorilor mei Alexandru Burz, Ciurean Cristian, Marian Marinel, Campean Teodor, Stelian Lacatus , Sorin Arjoca si bineinteles parintilor acestor fete care le-au fost aproape si le incurajeaza in tot ceea ce fac, fiind un lucru extrem de important.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5