De Ziua Eroilor, pentru eroi, din inimă pentru inimi! Gest emoţionant al elevilor din clasa a II-a D de la Ştefan cel Mare!

„Învățăturile date cu forța nu pot dăinui în suflete, pe când învățăturile primite în suflet cu plăcere și cu bucurie rămân de-a pururi.”  (Sfântul Vasile cel Mare)

Cu bucurie şi cu plăcere au primit elevii din clasa a II-a D, Clasa Furnicuţelor, de la Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” Bistriţa învăţătura bunătăţii, a compasiunii, a generozităţii şi a respectului în această perioadă grea.

Sub sloganul “ Creează şi dăruieşte” copiii şi părinţii lor s-au mobilizat pentru a sprijini lupta împotriva Covid-19. Există deja o tradiţie la nivelul clasei de a desfăşura activităţi comune părinţi-copii, iar produsele să fie vândute în scop caritabil. În acest an, activităţile s-au desfăşurat acasă. Comercializarea produselor s-a făcut de către fiecare familie în mediul apropiat, iar banii au fost viraţi într-un cont pus la dispoziţie de un părinte.

Azi, banii adunaţi au ajuns în contul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. Pe lângă produsele destinate comercializării, copiii au pregătit 1500 de felicitări pentru personalul din cadrul spitalului. Au pus în lucrările lor toată recunoştinţa şi dorinţa de face o bucurie printr-un “Mulţumim!” scris din inimă. Acestea au fost înmânate domnului director Gabriel Lazany şi câtorva doamne asistente, urmând să ajungă la toţi cei cărora le suntem recunoscători pentru ceea ce au făcut şi fac în aceste vremuri: EROII.

Am surprins uimirea şi bucuria doamnelor asistente atunci când au primit explicaţii în legătura cu plicurile pe care erau invitate să le ducă celorlalţi colegi şi ştim că fiecare persoană care a deschis un plic a simţit emoţia copilului care a lucrat felicitarea şi a scris “ Mulţumim pentru ceea ce faceţi!”

Felicitări părinţilor şi copiilor! Sunt mândră că am o asemenea echipă şi ştiu că viitorul e pe mâini bune!

Prof. Inv. Primar CAMELIA POJAR

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5