COLEGIUL NAŢIONAL „GEORGE COŞBUC” NĂSĂUD LA LOC DE FRUNTE
Citeam zilele trecute în presă că în urma unui sondaj de opinie printre elevii claselor a VIII-a din judeţ, 13% dintre aceştia ar dori să-şi continue studiile la Colegiul Naţional „George Coşbuc” Năsăud, procent cu care şcoala noastră se situează în fruntea unui clasament alcătuit de către reporterii respectivului ziar.
Sunt convins că tinerii care doresc să înveţe la şcoala noastră ştiu că în această instituţie este un colectiv de dascăli deosebiţi, un colectiv care an de an obţine rezultate foarte bune la examene şi concursurile la care participă elevii noştri.
Cele mai bune rezultate le-a obţinut şi în acest an catedra de matematică şi am să prezint în final rezultatele obţinute la această disciplină de către elevii participanţi la concursurile: „Matematica de drag” de la Bistriţa, etapa a II-a a concursului „Evaluare în Educaţie” şi etapa judeţeană a olimpiadei de matematică. Meritul este atât al elevilor cât şi al profesorilor îndrumători, elevii din clasele a V-a şi a VI-a fiind pregătiţi de către profesorul Ioan Tebieş, elevii din clasele a IX-a şi a XII-a de către doamna profesoară Edith Ioviţă, iar cei din clasele a X-a şi a XI-a de către doamna profesoară Anca Cârcu.
Important este, după părerea mea, că doamnele profesoare mai susmenţionate, obţin în fiecare an rezultate deosebite deşi fac parte din categoria dascălilor tineri din şcoala noastră.
Iată, de ce spun, că elevii care vin la şcoala noastră şi doresc să se pregătească în mod serios, au tot dreptul să se bucure că vor avea de la cine să înveţe, cele mai dificile noţiuni de matematică şi că în următorii ani şi ei vor putea să obţină rezultate deosebite în acest domeniu.
Folosesc acest prilej pentru a reaminti celor interesaţi că pe 9 mai 2009 va avea loc cea de-a patra ediţie a concursului interjudeţean „Gavril Tulai”, concurs organizat de către catedra de matematică a şcolii noastre, conducerea unităţii şi a profesorilor de matematică de la Şcoala Generală „Iacob şi Ioachim Mureşanu” Rebrişoara cu sprijinul financiar şi moral a primarului oraşului, domnul inginer Dumitru Mureşan căruia îi mulţumesc şi pe această cale.
Menţionez că în următoarele zile vom trimite invitaţii la toate şcolile care au mai participat, precum şi elevilor situaţi pe primele 3 locuri la etapa judeţeană a olimpiadei de matematică din clasele V-VIII din judeţ.
În continuare iată rezultatele obţinute la concursurile la care au participat elevii şcolii noastre:
Clasa a V-a A
1. Potra Vlad locul I pe ţară şi pe judeţ la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a, calificat la faza competiţională şi menţiuni la concursul „Matematica de drag” de la Bistriţa şi la faza judeţeană a olimpiadei de matematică.
2. Pop Gabriela locul II pe judeţ la „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a şi menţiuni la concursul „Matematica de drag” de la Bistriţa şi etapa judeţeană a olimpiadei de matematică.
3. Pop Bogdan locul III la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a.
4. Ilea Alina menţiune la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a.
5. Nistor Romina menţiune la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a.
6. Dedea Andreea menţiune la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a.
Clasa a VI-a
1. Cârcu Bogdan locul I pe judeţ la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a şi menţiune la faza judeţeană a olimpiadei de matematică.
2. Miron Aura locul III la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a şi menţiune la concursul „Matematica de drag” de la Bistriţa.
3. Fetti Ionuţ menţiune la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a.
Clasa a IX-a
1. Pop Florin locul I la etapa judeţeană a olimpiadei de matematică, locul I la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a şi menţiune la concursul „Matematica de drag” de la Bistriţa.
2. Lobonţiu Raul locul II la concursul „Matematica de drag” de la Bistriţa, menţiuni la concursurile „Papiu Ilarian” de la Târgu-Mureş, „Ştefan Dârţu” de la Vatra-Dornei şi etapa judeţeană a olimpiadei de matematică.
3. Sângeorzan Adriana premiul II la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a şi menţiune la faza judeţeană a olimpiadei de matematică.
Clasa a X-a
1. Pop Daniel locul I la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a, menţiuni la „Matematica de drag” şi faza judeţeană a olimpiadei de matematică.
2. Toderic Marta locul II la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a şi menţiune la faza judeţeană a olimpiadei de matematica.
3. Clapău Ionela menţiuni la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a şi la etapa judeţeană a olimpiadei de matematica.
4. Dumitru Mădălina menţiune la etapa judeţeană a olimpiadei de matematica.
5. Comes Dariu menţiune la concursul „Matematica de drag”.
Clasa a XI-a
1. Iloie Alexandru locul I la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a şi menţiune la etapa judeţeană a olimpiadei de matematica.
2. Naşcu Gabriela menţiune la etapa judeţeană a olimpiadei de matematica.
3. Coruţiu Anamaria menţiune la etapa judeţeană a olimpiadei de matematica.
Clasa a XII-a
1. Comes Emanuel locul III etapa judeţeană a olimpiadei de matematică şi locul III la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a.
2. Filip Maria locul II la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a.
3. Nati Dumitru locul III la concursul „Evaluare în Educaţie” etapa a II-a.
4. Mureşan Alexandra menţiune la etapa judeţeană a olimpiadei de matematica.
Prof. Ioan Tebieş
Citiţi şi:
- Premieră! Un elev din Bistriţa-Năsăud va intra la liceu fără examenul de Evaluare Naţională. Olimpicul de 10, Tiberiu Bâcâin de la Teaca, va opta pentru CN „Liviu Rebreanu”
- Amalia Sasu a făcut din matematică o pasiune! Zece premii obţinute în acest an şcolar – premiul I la etapa pe ţară a Olimpiadei Satelor, bronz la Olimpiada Naţională de Matematică!
- Rezultate deosebite obținute de elevii Liceului Tehnologic Feldru la Olimpiadele școlare în anul școlar 2023-2024
- Rezultate frumoase pentru elevii de la Şcoala Gimnazială Enea Grapini din Şanţ, la faza judeţeană a Olimpiadei Satelor! Raul Bureacă-Mihai, cel mai mare punctaj la clasa a IV-a!
- Darius Pușcaș, din clasa a VIII-a D, un CNAM-ist de top!
Adaugă comentariu nou