Deputat Cristina Iurişniţi: USR este pregătit să intre la guvernare

USR militează în Parlament pentru responsabilitate și stabilitate!

Guvernul Cîțu trebuia să primească votul parlamentarilor! Avea o majoritate declarată pentru vot, miniștrii trecuseră prin procedura audierilor a 3-a oară!
Cu o jumătate de oră înaintea votului, premierul desemnat își depune mandatul!  Bătaie de joc si calcule de partid în detrimentul cetățenilor!
Acum prin acest joc intern în spatele ușilor închise, PNL si Iohannis nu fac decât să prelungească inutil criza politică, totul din calcule pur politicianiste! Din nou consultări, numiri, majorități și audieri!
Condamn ferm acest mod iresponsabil al PNL în acest moment de criză națională de sănătate publică, provocată de pandemia Coronavirusului! Starea de urgență epidemică , ca și în alte țări europene, ar trebui luată în calcul la modul serios de către președinte și apoi votată în Parlament!
Trebuie respectate regulile de carantină, de autoizolare pentru a nu răspândi virusul!
USR este pregătit să intre la Guvernare, pentru toate portofoliile există oameni bine pregătiți dacă va fi nevoie de un PLUS de responsabilitate pentru salvarea României! Adevărata politică se face cu cetățeni pentru cetățeni!”

Cristina-Ionela Iurișniți - Deputat USR de Bistrița-Năsăud, 

membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret,

președinta Comisiei pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați 

din Camera Deputaților

 

Comentarii

13/03/20 09:06
cititor

Serios ... ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5