Deputatul Bogdan Ivan: Camionul de Crăciun a ajuns la frații noștri de peste Prut, în Raionul Glodeni, unde a adus bucurie și zâmbete la 1.000 de copilași frumoși!

Camionul de Crăciun a ajuns la frații noștri de peste Prut, în Raionul Glodeni, unde a adus bucurie și zâmbete la 1.000 de copilași frumoși! Fiecare copilaș din clasa I și a II-a din toate școlile din Raion au primit câte un cadou, iar în schimb ne-au oferit mii de zâmbete de neuitat! Au fost minunați și rar mi-a fost dat să simt o bucurie mai mare ca și cea de acum. Le-am spus și ce simt legat de frații noștri de sânge: că îi iubim și prețuim!
Meritul principal pentru bucuria copilașilor îl are Alin Ușeriu de la Tășuleasa Social și Die_Iohanniter. În acest an, campania a fost organizată în parteneriat cu Asociația Împarte Bucurie și cu Asociația Tabita Caritas.
Tare drag mi-a fost să mă revăd cu prietenii noștri din Glodeni și le multumesc partenerilor de la Tășuleasa și colegilor mei voluntari în campania din Basarabia: Vasile Șut, primarul comunei Tiha Bârgăului, Vlăduț Purja, primarul comunei Tîrlișua, Bogdan Mățan, managerul Mățan-Trans, Paul Pop și Leon Pop.
Camionul de Crăciun a ajuns în Glodeni datorită parteneriatului între Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Consiliul Raional Glodeni. Le multumesc pentru primirea călduroasă prietenilor din Glodeni și Președintelui Raionului Glodeni, Ion Cojocari, a scris deputatul Bogdan Ivan, pe pagina sa de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5